Connect with us

Oh! Media

Shuk Sahar Diperli Tiada Pekerjaan Dan Diganggu Individu Tidak Dikenali Semasa Berniaga Air

shuk sahar

Oh! Artis

Shuk Sahar Diperli Tiada Pekerjaan Dan Diganggu Individu Tidak Dikenali Semasa Berniaga Air

Selepas kontroversi curang yang terpalit pada Shuk Sahar pada bulan lalu, lelaki itu nampaknya lebih senang jauh daripada perhatian ramai.

ADVERTISEMENT

Terbaru, dia dikatakan telah diganggu individu tidak dikenali semasa sedang berniaga air di tepi jalan kawasan Wangsa Maju. Bahkan Shuk turut disindir terpaksa meniaga selepas kehilangan pekerjaan kerana kontroversi yang terpalit sebelum ini.

Semasa sedang berniaga bersama pembantu peribadinya, Iskandar Nurzaman, mereka tiba-tiba didatangi seorang lelaki berbaju hitam yang menaiki kereta Myvi berwarna putih.

Dia memberhentikan kenderaanya di depan gerai, tetapi dari awal lagi saya sudah rasa pelik, dia pegang telefon seolah-olah sedang merekod video. Saya dan Iskandar tanya dia mahu beli minuman yang mana sebelum tiba-tiba disindir oleh lelaki itu.

shuk diserang

Semasa Iskandar cuba mempertahankan Shuk, Lelaki itu kemudiannya mula bertindak di luar kawalan.

Berang dengan tindakannya, Iskandar cuba mempertahankan saya sebelum lelaki tersebut bertindak agresif dan cuba memukulnya. Saya cuba halang dan mungkin kerana tidak puas hati, dia kemudiannya menolak barangan jualan di meja sebelum pergi begitu sahaja.

Pun begitu, Shuk mengatakan bahawa dia tidak marah dengan insiden tersebut namun berasa hairan dan tertanya-tanya apakah punca sebenar disebalik tindakan individu tersebut.

Saya sempat tengok nombor plat keretanya tetapi tak akanlah saya nak sebarkan pula. Buat masa sekarang, saya tengok dulu macam mana, kalau perlu buat laporan polis, mungkin saya akan pergi ke balai.

Mesti Shuk bingung habis selepas kejadian itu kan?

Kredit: Utusan Online

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas