Connect with us

Oh! Media

“Saya Terus Setuju” – Puteri Sarah Seronok Dapat Watak Perampas Laki Orang Dalam Drama

Oh! Artis

“Saya Terus Setuju” – Puteri Sarah Seronok Dapat Watak Perampas Laki Orang Dalam Drama

Pelakon sensasi, Puteri Sarah baru-baru ini mengumumkan dirinya telah mendapat tawaran bekerja dalam sebuah drama bersiri tak lama lagi.

ADVERTISEMENT

BACA: Puteri Sarah Tidak Mahu Kuburkan Diri Dan Canang Aib Sesiapa Lagi

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah watak yang dipegang oleh Puteri Sarah merupakan watak Munirah yang merupakan seorang perampas suami orang. Hm, lain macam je ni.

Watak Puteri Sarah

puteri sarah

Menurut pelakon cantik itu, dia seronok mendapat tawaran watak itu berikutan ianya amat bersesuaian untuk perkembangan kariernya sebagai pelakon.

Ketika saya ditawarkan untuk memegang watak Munirah, saya tidak berfikir panjang. Saya terus bersetuju untuk jayakan watak ini sebab ia dapat mencabar kredibiliti saya sebagai pelakon.

Dalam pada masa yang sama, Sarah juga menegaskan watak yang dipersetujui itu tiada kaitan dengan masalah peribadi yang sedang dihadapinya.

Saya faham orang akan persoalkan kenapa saya bawa watak perampas. Tapi saya rasa watak ini menarik. Tak tahu kenapa saya seronok bawa watak perampas. Jadi, kenapa tidak?

Sebelum ini, umum mengetahui bahawa rumah tangga Puteri Sarah dan suaminya, Syamsul Yusof mulai goyah apabila munculnya orang ketiga, Ira Kazar.

Kredit: Astro Awani

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas