Connect with us

Oh! Media

Rupanya Kamal Adli Pernah Terima Ugutan Bun*h Pada Hari Perkahwinannya Bersama Uqasha

Oh! Artis

Rupanya Kamal Adli Pernah Terima Ugutan Bun*h Pada Hari Perkahwinannya Bersama Uqasha

Sebelum ini kami ada melaporkan yang pelakon lelaki, Kamal Adli dilaporkan telah diserang dengan cota di bahagian kepala oleh penjenayah di Singapura dan perkara itu dikongsikan isterinya, Uqasha Senrose.

ADVERTISEMENT

BACA : Kamal Adli Diserang Penjenayah Singapura Dengan Cota Di Kepala Berkali-Kali

Terbaru! Menerusi laporan sebuah portal hiburan, Roslan Shah yang merupakan selaku pihak yang menjemputnya ke sana atau mesra dipanggil Cik Lan mendedahkan bahawa pasangan itu pernah menerima mesej ugutan di hari majlis perkahwinan mereka pada 2021. Biar betul?

Kami dimaklumkan oleh salah seorang admin Uqasha dan Kamal mengenai mesej ugutan diterima pada hari perkahwinan mereka. Namun motif mesej tersebut masih belum dapat dikenal pasti. Semuanya akan diserahkan sepenuhnya kepada pihak polis.

Bukan tu jer, Cik Lan juga berharap agar kawalan keselamatan di mana-mana acara seperti itu akan diperketatkan bagi mengelak perkara sebegini berlaku lagi di masa akan datang.

Difahamkan, Kamal kini dalam keadaan stabil selepas selamat menjalani pembedahan dan berada dalam kawalan pihak polis bagi membantu siasatan. Semoga cepat sembuh ya Kamal!

Kredit: Portal Hiburan

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas