Connect with us

Oh! Media

“Pergi Kelab Malam Boleh Pula?”, Rakan Serumah ‘Koyak’ Pelakon Tak Bayar Sewa Rumah 3 Bulan

Pelakon kelab malam

Oh! Artis

“Pergi Kelab Malam Boleh Pula?”, Rakan Serumah ‘Koyak’ Pelakon Tak Bayar Sewa Rumah 3 Bulan

Seorang pelakon yang namanya sedang meningkat naik didakwa tidak membayar sewa rumahnya selama 3 bulan. Pulak dah..

ADVERTISEMENT

BACA : Pelakon Lelaki Kantoi Ketagih Layan Video Lucah, Ramai Tak Percaya Sebab Muka ‘Innocent’ Sangat?

Menurut laporan Boom, pelakon itu sudah tiga bulan tangguh bayar rumah sewa dan perkara ini dibongkarkan sendiri rakan serumahnya.

Sudah tiga bulan dia tak bayar sewa tepat pada waktunya. Ada sekali tu tak bayar langsung. Bila dia kejap bayar kejap tak, kami yang terpaksa dahulukan duit untuk tampung sewa serumah.

Kalau sesekali tu boleh lah tolong. Tapi bila dah berulang kali, siapa boleh tahan?

Bukan tu jer, pelakon tersebut juga lebih utamakan untuk pergi ke kelab malam sejak kebelakangan ini selepas terima banyak tawaran berlakon. Sebab itulah rakan serumahnya pertikai takkanlah dia tak mampu nak bayar sewa.

Nak have fun pun berpada-padalah, jangan sampai lupa tanggungjawab. Senanglah kalau duduk free macam tu. Korang rasa siapa pelakon yang berbadan sasa ni?

Kredit: Boom

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas