Connect with us

Oh! Media

Peminat Bersedih! Justin Bieber Batalkan Konsert Justice World Tour

justin bieber

Oh! Artis

Peminat Bersedih! Justin Bieber Batalkan Konsert Justice World Tour

Peminat penyanyi terkenal, Justin Bieber nampaknya terpaksa akur dengan pengumuman pembatalan konsert jelajah dunia, Justice World Tour.

ADVERTISEMENT

BACA: Justin Bieber Batalkan Beberapa Siri Konsert Jelajah Kerana Wajah Lumpuh Sebelah

Pembatalan konsert Justin pada tahun ini sememangnya sudah dijangka selepas beliau mengalami masalah kesihatan dan memerlukan masa untuk pulih sepenuhnya.

Awal tahun ini, saya telah umumkan yang saya sedang berlawan dengan penyakit sindrom Ramsay Hunt sehingga menyebabkan kelumpuhan wajah. Kemudian saya telah mengambil rehat dan menunda konsert jelajah, Justice World Tour.

Bagaimanapun, selepas saya berehat atas nasihat doktor saya telah menyambung semula siri jelajah konsert termasuk membuat enam persembahan di Eropah.

Justin yang baru sahaja selesai melakukan konsert di Brazil turut mengakui telah memberi kesan buruk kepada kesihatannya selepas memberikan segala tenaga untuk menjayakan persembahan.

Sehubungan dengan itu, saya ingin memaklumkan bahawa saya akan menunda siri jelajah saya buat sementara waktu, saya akan pulih tetapi memerlukan masa. Terima kasih semua.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas