Connect with us

Oh! Media

Netizen Teka Tokram Di Sebalik Topeng Sang Bara, Betul Ke?

Oh! Artis

Netizen Teka Tokram Di Sebalik Topeng Sang Bara, Betul Ke?

Pentas Maharaja Lawak Mega 2021 (MLM2021) tahun ini mempunyai sedikit kelainan apabila menampilkan ‘Sang Bara’ iaitu juri misteri yang tidak diketahui identitinya.

ADVERTISEMENT

Berada di sebalik topeng naga merah, ramai tertanya-tanya siapakah gerangan juri itu memandangkan komen yang diberikan agak tegas dan ‘pedas’.

BACA: Tampilkan Sang Bara Dalam Pentas MLM, Lawak ‘Plot Twist’ Kumpulan Tiro Buat Netizen Berdekah

Ada dalam kalangan netizen meneka cara percakapan dan gaya Sang Bara sama seperti pengarah muzik terkenal, Datuk Ramli MS.

Menjawab spekulasi yang tercetus, Datuk Ramli MS atau lebih mesra disapa Tok Ram berkata, dia bukanlah individu yang berselindung di sebalik maskot naga tersebut.

Dari segi mana naga tu saya?

Bukan saya.

Memetik laporan Gempak, Tok Ram turut mempersoalkan ciri-ciri yang ada pada Sang Bara sehingga ramai yang mengaitkan juri misteri itu dengan dirinya.

Meskipun mempunyai persamaan dari segi penampilan dan suara tegas, Tok Ram secara berseloroh berkata, “Kan saya dah kata bukan saya. Nak saja saya carut ke.”

@hangjebatzsenior

Bila sangbara naik antu.. Pompuan slalu menang #anakantu #sangbara#manahmanahrancak #berdosa #mingguke6#jurilemah#koyak#silakecam

♬ original sound – Hangjebatz Senior

Selain Datuk Ramli MS, netizen turut memetik nama Sharnaaz Ahmad dan Datuk Fizz Fairuz berdasarkan lenggok bahasa dan percakapan yang hampir serupa.

Namun, juri misteri itu tidak akan didedahkan wajah dan identitinya sehingga pentas final akan datang.

Korang rasa siapa sebenarnya Sang Bara ni?

Kredit: Gempak

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas