Connect with us

Oh! Media

Nadia Brian Minta Semua Tolong Padam Gambar Dia Bersama Bekas Suami

Oh! Artis

Nadia Brian Minta Semua Tolong Padam Gambar Dia Bersama Bekas Suami

“Saya tak mahu ada apa-apa kaitan dengannya lagi”, itulah apa yang ditegaskan oleh pelakon, Nadia Brian yang sebelum ini disahkan berpisah dengan Muizz Nasruddin.

ADVERTISEMENT

Nadia dalam satu kenyataan meminta agar semua pihak tidak menggunakan atau mencantumkan gambar dia bersama bekas suami dalam apa jenis siaran media mahupun posting facebook.

Saya mohon kepada semua pihak supaya tidak menggunakan gambar saya bersama bekas suami, tidak kiralah gambar bersama dalam satu foto atau gambar yang dicantumkan.

Saya juga minta Muizz supaya memadam gambar-gambar yang ada kaitan dengan saya tidak kiralah sama ada dalam simpanannya atau di platform media sosial. – Tegasnya dalam satu kenyataan kepada Harian Metro.

Tidak cukup dengan itu, Nadia juga meminta bekas suaminya itu untuk memulangkan semua 19 kotak yang didakwa barangan miliknya termasuk hadiah peminat, barangan daripada pereka fesyen dan tajaan.

Nadia turut menjelaskan dakwaan netizen yang mengatakan dia kerap keluar walaupun baru seminggu bercerai yang kini terpaksa mencari rezeki sendiri untuk menyara ibu dan neneknya.

Saya keluar bekerja. Memanglah di Instagram nampak macam saya sendiri tapi itu semua adalah atas urusan kerja. Saya tahu ada netizen kritik dan saya berterima kasih kepada yang faham dengan situasi saya. – katanya.

Semoga segala urusan Nadia dipermudahkan dan kami menghormati permintaan Nadia untuk tidak menyiarkan gambarnya bersama bekas suami lagi.

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca yang di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas