Connect with us

Oh! Media

“Makin Teruk Dia Ni” – Fatiya Latiff ‘Up’ Video Pakai Bathrobe Di Bilik Hotel, Netizen Tanya Okay Ke Tak

fathia latiff

Oh! Artis

“Makin Teruk Dia Ni” – Fatiya Latiff ‘Up’ Video Pakai Bathrobe Di Bilik Hotel, Netizen Tanya Okay Ke Tak

Meskipun jarang muncul di kaca televisyen, pelakon Nur Fathia sering menjadi perhatian peminat. Apa je yang dilakukan selebriti ini pasti menjadi bahan bualan netizen.

ADVERTISEMENT

BACA: “Dulu Dia Cantik Sangat”, Muka Fatiya Latiff Nampak Makin Pelik, Peminat Nasihat Suruh Berhenti ‘Cucuk’ Muka

Terbaru, Fatiya Latiff menerusi hantaran di Instagram memuat naik video check in hotel seorang diri. Dia merakam dirinya berdiri di hadapan cermin memakai bathrobe sambil mengenakan serum muka.

Pelakon ini juga meluahkan rasa seronok menikmati hidup bujang tanpa pasangan. Katanya, dia gembira dengan hidup sekarang tanpa gangguan daripada sesiapa.

Apa yang best sangat hidup single bila awak tak ada komitmen, awak boleh santai sorang-sorang dan berseronok. Saya gembira sangat, sekurang-kurangnya tak ada siapa yang kacau saya sekarang.

Di ruangan komen perkongsian, pelbagai respon yang ditinggalkan peminat kepadanya. Ada yang meluahkan rasa rindu dengan Fatiya Latiff yang dahulu.

fatiya

Kata netizen, Fatiya kelihatan berbeza dari segi penampilan dan personaliti. Iyalah, sekejap pakai tudung sekejap buka. Ini tiba-tiba pakai bath robe pulak!

Kredit: Instagram Fatiya Latiff

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas