Connect with us

Oh! Media

Label Anak Bod*h, Azhar Sulaiman Didakwa Sengaja Galakkan Leona Kena Buli

Oh! Artis

Label Anak Bod*h, Azhar Sulaiman Didakwa Sengaja Galakkan Leona Kena Buli

Tak habis-habis lagi kontroversi mengenai anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Irish Leona apabila dia berpakaian seksi baru-baru ini telah mengundang perhatian netizen.

ADVERTISEMENT

Hal itu membuatkan Azhar Sulaiman memuat naik satu hantaran di Facebook dengan mengatakan ada sesetengah orang yang mempunyai sifat bodoh pada hari tertentu juga telah menarik perhatian ramai.

BACA : “Saya Risau Kalau Leona Ni Jenis Bodoh Setiap Hari” – Azhar Sulaiman

Terbaru! Ada seorang pengguna Twitter meluahkan rasa kurang senang dengan tindakan Azhar yang seakan-akan menggalakkan orang ramai untuk membuli anaknya.

Bukan itu sahaja, pengguna tersebut turut berpendapat pelakon Projek High Council itu sepatutnya menegur Leona secara peribadi dan bukannya secara umum.

Tambahnya lagi, Azhar sepatutnya meminta pihak media untuk berhenti menggunakan anaknya dan bukannya mencurahkan minyak pada api yang membara.

Terdahulu, Kasih Iris Leona telah mendapat perhatian orang ramai selepas memakai pakaian renang wanita atau bikini berwarna putih ketika bemandi-manda bersama rakan-rakannya di sungai.

Selepas memadam video tersebut, Leona sekali lagi dikecam apabila menggayakan gaun berwarna ungu yang mendedahkan bahagian dadanya.

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas