Connect with us

Oh! Media

Komen ‘Jangan Rentas Negeri’ Tular, Fazura Bertegas Tidak Sindir Sesiapa

fazura

Oh! Artis

Komen ‘Jangan Rentas Negeri’ Tular, Fazura Bertegas Tidak Sindir Sesiapa

Umum mengetahui terdapat beberapa kes melibatkan selebriti dan instafamous yang dikecam netizen selepas memaparkan mereka merentas negeri ketika situasi pandemik yang masih belum surut ini.

ADVERTISEMENT

Pun begitu, komen Fazura sebagai juri semasa Muzikal Lawak Superstar 2 (MLS2) mengenai pematuhan prosedur operasi standard (SOP) baru-baru ini nyata mencuri perhatian ramai.

Patuhi SOP, jangan rentas negeri.

Meskipun ringkas sahaja kenyataan tersebut, namun kebanyakan netizen mengaitkan perkara tersebut dengan isu panas pada ketika ini iaitu mengenai Neelofa dan suami, PU Riz yang menerima pelbagai kritikan disebabkan oleh hal rentas negeri.

BACA: Neelofa Akhirnya Mohon Maaf Kepada Semua & Akui Kurang Sensitif

Tepis Fazura, dia langsung tidak pernah terlintas mahu menyindir sesiapa kerana itu bukanlah sifatnya. Katanya, dia lebih senang menguruskan hal sendiri dan memberikan fokus kepada keluarga dan kerjaya, bukannya mencampuri urusan orang lain.

Tak pernah terfikir pun nak menyindir sesiapa. Memang saya seorang yang suka berterus terang. Kalau ada yang nak buat spekulasi, terpulang. Masa dan fikiran saya hanya untuk keluarga serta kerjaya.

fazura

Malah tegas wanita itu, komen itu dibuat berdasarkan bahan jenaka kumpulan UNI pada malam itu

Sebagai seorang juri, saya mempunyai tugas untuk memberi komen berkaitan dengan persembahan peserta. Sebagai figura awam juga, saya ada hak untuk bersuara. Saya menyampaikan mesej yang baik.

Bukan menyindir tapi sekadar peringatan buat semua.

Kredit: Utusan Online

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas