Connect with us

Oh! Media

Kenyataan Didakwa Berbunyi Angkuh, Netizen Mahu Boikot Neelofa?

neelofa diselar

Oh! Artis

Kenyataan Didakwa Berbunyi Angkuh, Netizen Mahu Boikot Neelofa?

Kelmarin, selebriti Neelofa akhirnya tampil memberikan kenyataan rasmi berkaitan isu rentas negeri ke Langkawi bersama suaminya, Muhammad Haris pada minggu lepas.

ADVERTISEMENT

BACA: ‘Bagi Saya Ruang’ – Respon Neelofa Dakwaan Langgar SOP

Menurutnya, dia meminta ruang daripada orang ramai supaya dapat menyelesaikan sendiri hal tersebut dengan pihak berkuasa. Malah menjelaskan tidak semua maklumat perlu dikongsikan kepada umum.

Walaubagaimanapun, sebahagian daripada kenyataan Neelofa itu menimbulkan rasa kurang senang netizen memandangkan ayatnya yang kelihatan angkuh.

“Sebenarnya setelah benda ini terjadi, kesan daripada netizen malah kita ditawarkan untuk membuka lebih daripada satu cawangan. Dan terima kasih jugalah kepada anda semua yang memberi free marketing kepada saya dan memberi rezeki kepada saya.”

neelofa dan pu riz

Selepas sahaja kenyataan ini tersebar di serata media sosial, nama ‘Neelofa’ turut menjadi kata kunci trending di laman Twitter. Rata-rata netizen meninggalkan pelbagai komen yang menyelar kata-kata selebriti selain ada yang menyatakan bakal memboikot produk keluarannya.

neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar

Apa pendapat anda mengenai hal ini?

Kredit: Murai

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas