Connect with us

Oh! Media

“Kawan Tak Ada Perikemanusiaan, Tak Ada Hati Perut Dan Biadap” – Ellie Suriaty Tegur Ruhainies

ellie

Oh! Artis

“Kawan Tak Ada Perikemanusiaan, Tak Ada Hati Perut Dan Biadap” – Ellie Suriaty Tegur Ruhainies

Pelakon dan pengarah wanita Malaysia, Ellie Suriaty Omar menyifatkan perbuatan Ruhainies sebagai satu bentuk pengkhianatan dan kecurangan yang zalim daripada seorang kawan baik.

ADVERTISEMENT

BACA: “Tak Ada Peluang Lagi Untuk Mu” – A Aida ‘Blacklist’ Ruhainies, Gantikan Dengan Bella Astillah

Difahamkan, Ellie meninggalkan komen itu susulan kenyataan yang dibuat Risteena Munim yang mahu menyaman penyebar fitnah kes khalwat melibatkan adiknya dan Aliff Aziz.

Foto: mStar

Katanya, adalah tidak beradab membawa suami kawan baik sendiri pulang ke rumah berkali-kali sedangkan kawan baik langsung tak tahu apa-apa.

Itu la jenis kawan tak ada perikemanusiaan, takde hati perut. Sangat biadap peelnya up video ko mesra luar biasa kat set feeling feeling dengan suami kawan baik tu!

Sebagai orang ‘lama’ dalam industri kreatif, Ellie menegaskan mereka sepatutnya menjaga ruang dengan rakan pelakon terutamanya yang sudah berkahwin.

Dia mempersoalkan ajaran siapakah yang membenarkan pelakon perlu propa kononnya menghayati watak antara hero dan heroin di luar set.

Sebagai guru lakonan, Ellie berpendapat diri sendiri berperanan sebagai watak apabila ‘camera roll’ jer. Bila sudah melayan lebih-lebih, itu yang terjadi cinta lokasi.

Kredit: mStar

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas