Connect with us

Oh! Media

“Jangan Nak Menyalak-Nyalak” – Dikecam Azwan Ali, Kelly Nazman Minta Diva AA Diam

Oh! Artis

“Jangan Nak Menyalak-Nyalak” – Dikecam Azwan Ali, Kelly Nazman Minta Diva AA Diam

Muncul satu isu hangat di media sosial dikatakan selebriti kontroversi Azwan Ali, berperang mulut dengan seorang juri program realiti, Kelly Azwan. Uish apacer ni?

ADVERTISEMENT

BACA: Azwan Ali Muat Naik Video Maki Pengurusan Kondo, Tapi Lain Pula Yang Netizen Ternampak

Kejadian ini terjadi disebabkan oleh satu posting sindiran terhadap Kelly Nazman oleh Azwan Ali di Twitter yang menyebabkan juri program itu mengamuk.

Serang balik

Posting yang berbaur kutukan dan perkataan kesat itu telah menaikkan kemarahan Kelly dan menyebabkan dirinya menyerang semula Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA.

Oh dia menyalak, dia menyalak, dia menyalak. Kau jijik-jijik kan aku pun, aku keluar tv, aku keluar Astro Ria, aku jadi juri. Kau duduk rumah saja okay, diam, jangan nak menyalak-nyalak. So what, Diva? Puihh – Kelly Nazman

Namun, video yang telah dimuat naik di Twitter itu telah mendapat perhatian Azwan Ali dan situasi ini bagaikan mencurah minyak ke dalam api.

Info tambahan, Azwan Ali sebelum ini pernah ‘kondem’ kelayakan Kelly yang dikatakan tidak pandai untuk memilih bakat dan tidak layak menjadi juri bagi program realiti itu.

Kredit: Twitter

+  Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas