Connect with us

Oh! Media

Ini Respon Syamsul Yusof Selepas Adi Putra Dan Johan As’ari Terkilan Dengan Kembara Studio

Mat Kilau

Oh! Artis

Ini Respon Syamsul Yusof Selepas Adi Putra Dan Johan As’ari Terkilan Dengan Kembara Studio

Sebelum ini kami ada melaporkan yang dua pelakon filem Mat Kilau berasa terkilan dengan syarikat produksi Kembara Studio.

ADVERTISEMENT

Adi Putra terkilan kerana panggilannya kena ‘palau’ manakala Johan As’ari pula terkilan kerana digugurkan daripada senarai barisan pelakon pada Malam Gala di Jakarta, Indonesia.

Menurut laporan Harian Metro, pengarah filem itu iaitu Syamsul Yusof enggan mengulas isu berhubung syarikat produksi tersebut.

Bukan saja Adi Putra, malah saya juga terkejut apabila Johan As’ari tidak ke Indonesia sedangkan hubungannya dengan kakitangan penerbit sangat akrab. Tak tahulah saya.

Saya tak nak bergaduh. Kenyataan saya ialah saya pergi Indonesia kerana demi abang Yayan Ruhian. Sebabnya saya amat menghargai kesungguhannya terhadap filem ini.

Tengoklah berapa kali dia datang Kuala Lumpur demi Mat Kilau. Dia sendiri yang mesej saya beritahu Indonesia menanti saya. Tolong datang.

Tapi kesian kot dekat Johan As’ari sebab digugurkan macam tu je tanpa penjelasan oleh Kembara Studio. Dia berlakon pun mantap juga!

Kredit: Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas