Connect with us

Oh! Media

“Ikutkan Hati Nak Je Maki!” – Elvina Berang Gadis ‘Unicorn’ Berdiri Cop Parking

Oh! Artis

“Ikutkan Hati Nak Je Maki!” – Elvina Berang Gadis ‘Unicorn’ Berdiri Cop Parking

Pelakon Elvina Mohamad meluahkan rasa berang apabila ada individu dengan selamba cop parking kereta dengan cara berdiri di tapak parkir.

ADVERTISEMENT

Menerusi video yang dimuatnaik di TikTok, Elvina dilihat telah menegur individu itu menyatakan perbuatannya salah tapi tak dihiraukan.

Dah tegur tapi tak diendahkan

@elvinamohamad

Tak sangka eh masih ada orang buat macam ni, nak COP2 PARKING! Kita ni punya laa 3 4 kali round cari and tunggu parking. Lepas tu senang2 dia je dia berdiri situ nak cop parking untuk kawan dia. Lepas tu menipu cakap dah berdiri lama padahal kami dari awal memang dah tunggu nak park situ lepas kereta lain keluar dr parking. Ikut kan hati je nak maki! Haihhh geramm rasa!

♬ original sound – Elvina Mohamad

Malah, gadis itu mendakwa dia dah cop dan dah lama berdiri di situ. Gadis yang memakai perhiasan ‘unicorn’ di kepala tersebut turut dilihat membantu rakannya masuk ke petak parkir.

Tak sangka eh masih ada orang buat macam ni, nak COP PARKING! Kita ni punya la 3 4 kali round cari and tunggu parking. Lepas tu senang-senang dia je dia berdiri situ nak cop parking untuk kawan dia. Lepas tu menipu cakap dah berdiri lama padahal kami dari awal memang dah tunggu nak park situ lepas kereta lain keluar dari parking. Ikut kan hati je nak maki! Haihhh geramm rasa!

Ikutkan hati, nak je pelakon ini hamburkan kata-kata makian tetapi dia masih bersabar dan menegur dengan elok. Namun nampaknya teguran tak diendahkan langsung.

Setakat ini, video tular telah mendapat lebih 2 juta tontonan di TikTok. Rata-rata daripada netizen turut mengecam tindakan pentingkan diri gadis tersebut.

Kredit: TikTok Elvina Mohamad

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas