Connect with us

Oh! Media

Haqiem Rusli Bakal Langsung Perkahwinan Dengan Sarah Suhairi?

Oh! Artis

Haqiem Rusli Bakal Langsung Perkahwinan Dengan Sarah Suhairi?

Terdahulu, penyanyi dan penulis lagu, Haqiem Rusli pernah mengumumkan akan melangsungkan perkahwinan pada hujung tahun ini.

ADVERTISEMENT

BACA: Haqiem Rusli Buat Live Jam 2 Pagi, Umum Nikah Hujung Tahun Ini

Khabar gembira itu diumumkan Haqiem menerusi sesi Instagram Live yang dibuat kira-kira jam 2 pagi pada 5 Mei yang lalu.

Menurut penyanyi berusia 23 tahun itu, dia sama sekali tidak berniat untuk menyembunyikan perkara tersebut sebaliknya masih tidak mempunyai kekuatan untuk berkongsikannya.

Bagaimanapun, identiti bakal isterinya juga tidak didedahkan dan mereka dikatakan sudah mengenali antara satu sama lain sejak dua tahun yang lalu.

Persiapan kahwin Haqiem sudah siap, hanya menghitung hari

Haqiem rusli

Haqiem Rusli atau nama sebenarnya Ridzuan Haqiem Rusli berkata, segala persiapan majlis perkahwinannya sudah hampir siap dan hanya menghitung hari untuk bergelar seorang suami.

Persiapan tersebut termasuklah khursus kahwin, borang-borang yang penting serta ujian HIV.

Bercerita tentang majlis resepsi yang akan dilangsungkan susulan keadaan pandemik, penyanyi itu berkata bahawa majlis tetap dijalankan, namun secara kecil-kecilan jika keadaan negara semakin pulih.

Bakal isteri adalah Sarah Suhairi?

Walaupun segala persiapan dilihat hampir siap dan hanya menghitung hari, namun identiti bakal isterinya masih menjadi tanda tanya sehingga hari ini.

Pelbagai andaian serta nama disebut oleh para peminat, tetapi pelantun lagu Tergantung Sepi itu masih mengambil pendekatan untuk mengunci mulut.

Namun, di sebalik keghairahan ramai mencari siapakah wanita bertuah itu, terdapat pula yang bertanya adakah bakal isterinya ialah penyanyi Sarah Suhairi?

Sarah ke yang akan kahwin dengan Haqiem? Tanya saja, jangan marah

Bertindak dengan komen netizen itu, penyanyi itu dengan segera menafikan perkara tersebut dengan memberikan respon ringkas.

Salah orang ini

Alahai, sabarlah Sarah. Tak pasal-pasal nama kena petik. Apapun, tahniah diucapkan kepada Haqiem. Semoga perkahwinannya dengan bakal isteri akan berkekalan hingga ke anak cucu.

Kredit: Kosmo!

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

To Top