Connect with us

Oh! Media

Ibu Aliff Aziz mohon maaf

Oh! Artis

Hafiza Akhirnya Akui Kekhilafan Aliff Aziz Dan Mohon Maaf

Selepas aktif kembali di media sosial, ibu kepada Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza terus dikecam netizen sehingga kini.

ADVERTISEMENT

Hafiza juga tampil memuat naik satu hantaran yang menunjukkan screenshot seorang individu yang hantar mesej kepadanya dengan kata-kata kesat.

BACA“Salam Buat Ibu Bapa Anda, Pasti Mereka Akan Sedih..” – Ibu Aliff Aziz, Hafiza

Terbaru! Ibu Aliff ada berkongsi satu screenshot yang menunjukkan mesej daripada seorang individu yang memberikan kata-kata positif.

Kalau korang tengok mesej itu, individu itu mengaku yang dia pernah juga berasa benci dengan keluarga tersebut sebelum ini dan berkata ujian yang Hafiza hadapi ketika ini menunjukkan yang Allah masih menyayangi keluarga mereka.

Tetapi bila difikirkan balik, tidak adil untuk berperasaan begitu berdasarkan penilaian dalam media sosial. Dan tidak adil menunding jari pada salah orang, sedang diri sendiri juga banyak khilaf.

Ibu kepada Aliff itu luah rasa syukur dengan kata-kata dari individu berkenaan dan sempat memohon maaf dari pihaknya selain berkata keluarga akan sentiasa doakan Aliff.

Kami juga mohon maaf atas kekhilafan anakanda kami yang menyinggung perasaan. Insya-Allah kami akan terus nasihat dan mendoakan anakanda kami hingga kami menutup mata.

Kredit: Instagram Hafiza

+ Baca respon pmebaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas