Connect with us

Oh! Media

Gambar Seksi Waktu Usia 20-an Song Jihyo Kembali Tersebar Di Media Korea

song jihyo

Oh! Artis

Gambar Seksi Waktu Usia 20-an Song Jihyo Kembali Tersebar Di Media Korea

Tipulah kalau korang tak kenal dengan bintang Running Man, Song Ji-hyo ni yang juga merupakan seorang pelakon dan model cukup popular di Korea Selatan.

ADVERTISEMENT

Aktif dalam dunia seni sejak usia 20-an lagi, Song Ji-hyo sudah dikira berjaya mencipta nama hingga ke peringkat antarabangsa.

Antara filem lakonannya yang Ohmedia ingat adalah ‘Sex Is Zero 2’ yang ketika itu dia bergandingan bersama Im Chang-jung yang 8 tahun lebih tua darinya.

Lebih selesa memakai pakaian besar tak nampak bentuk badan…

Penampilan Song Ji-hyo juga dilihat lebih selesa memakai pakaian menutup bentuk badan, tidak seperti kebanyakan artis Korea yang menggunakan bentuk badan yang seksi sebagai cara untuk popular.

Bagaimanapun, ramai tidak tahu bahawa Song Ji-hyo juga memiliki siluet seksi yang menjadi idaman semua wanita di luar sana.

Gambar waktu muda kembali tersebar…

Apapun, apa yang dimiliki Song Ji-hyo tiba-tiba kembali menjadi sebutan selepas gambar dirinya memakai bikini kembali viral di serata laman komuniti di Korea Selatan.

Song Ji-hyo

Disebabkan oleh latihan renang yang intensif untuk membawa watak Kyung-ah iaitu perenang di dalam naskhah itu, peminat nyata tidak dapat menyembunyikan rasa kagum melihatkan badan wanita tersebut yang kelihatan fit dan menawan.

Kredit: Kimchi Daily

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas