Connect with us

Oh! Media

“Gadis Muda Dalam Gambar Itu Bukan Kekasih Saya”- Azri Iskandar Jawab Dakwaan Jumpa Pengganti

azri iskandar

Oh! Artis

“Gadis Muda Dalam Gambar Itu Bukan Kekasih Saya”- Azri Iskandar Jawab Dakwaan Jumpa Pengganti

Minggu lalu, kita dikhabarkan dengan penceraian dua pelakon selebriti, Ellie Suriaty dan Azri Iskandar dengan talak satu. Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen hari ini apabila Azri dikatakan sudahpun menemui pengganti untuk menemani hidupnya.

ADVERTISEMENT

Dakwaan ini timbul apabila Azri sendiri telah berkongsi satu gambar bersama seorang wanita di Facebook story miliknya.

Dakwaan dia sudah temui pengganti bagaimanapun dinafiknya dengan alasan wanita tersebut hanyalah pelakon baru yang digandingkan sebagai watak anak talam telefilem bertajuk Suri Rumah Terfeeling.

Gadis di dalam gambar itu bukanlah kekasih saya. Tapi, dia adalah pelakon baharu yang menjadi anak saya dalam telefilem bertajuk ‘Suri Rumah Terfeeling’. 

Nama dia Nur Atiqah dan dia jadi anak saya di dalam drama ini. Kami ambil gambar ini untuk dijadikan prop di dalam telefilem ini. 

Tolonglah jangan ada yang menganggap bukan-bukan. Kesian dia. Umur dia masih muda, hampir sebaya dengan anak saya.  Nanti tidak pasal-pasal pula dia jadi mangsa tohmahan

Jadi, diharapkan jangan cepat sangat buat spekulasi sebelum mendengar dahulu penjelasan dari tuan badan ye. Kita doakan yang baik-baik.

Kredit: Getaran

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas