Connect with us

Oh! Media

Fesyen Disamakan Dengan Maleficient Dan Loki, Uyaina Mohon Netizen Bertenang

Oh! Artis

Fesyen Disamakan Dengan Maleficient Dan Loki, Uyaina Mohon Netizen Bertenang

Pelakon dan pengacara, Uyaina Arshad menerima pelbagai reaksi netizen selepas tampil dalam persalinan mewah berinspirasikan Cleopatra.

ADVERTISEMENT

BACA:“Kenapa Mesti Tanduk?” – Persalinan Mewah Uyaina Arshad Undang Pelbagai Reaksi Netizen

Menerusi beberapa foto dan video yang dimuat naik pereka fesyen terkenal, Shanell Harun, netizen mempersoalkan mengenai rekabentuk perhiasan kepala rekaan Centrestage Vision Dynamic.

Tak kurang juga yang memuji penampilan pengacara berusia 29 tahun ini lain daripada yang lain. Ada sesetengahnya menyamakan dengan watak Maleficient dan Loki.

Terbaru, Uyaina menerusi Instagram Story berjanji akan berkongsikan ‘details’ mengenai persalinan itu kepada para pengikut.

uyaina

Jelasnya, itu sebenarnya adalah malam bertemakan ‘Arabian’ yang dilakukan bersama rakan-rakan wanita sahaja. Tambahnya ianya sepatutnya menjadi malam berinai tetapi tidak jadi sebelum ini disebabkan banjir teruk.

uyaina

Pengacara ini berharap orang ramai boleh bertenang kerana dia kadangkala suka ‘bermain’ dengan fesyen. Uyaina turut memuji rekaan Shanell Harun yang memukau. Dia berjanji akan berkongsi lebih lanjut mengenai persalinan itu dengan para pengikut tidak lama lagi.

Kredit: IG Uyaina Arshad | Shanell Harun

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas