Connect with us

Oh! Media

“Dulu Orang Senyap-Senyap” – Kongsi Momen Anak Dara Datang ‘Period’, Netizen Tegur Shuib

shuib

Oh! Artis

“Dulu Orang Senyap-Senyap” – Kongsi Momen Anak Dara Datang ‘Period’, Netizen Tegur Shuib

Pelawak dan usahawan, Shuib berkongsi momen menyentuh hati apabila anak perempuan tunggalnya, Dzahira Talita Zahra datang haid buat pertama kali.

ADVERTISEMENT

BACA: “Aib Bini Tu Eb” – Netizen Tegur Shuib Main Tarik, Intai Dalam Seluar Watie

Dalam video itu, dia dilihat menangis sampai memeluk Talita mengatakan anaknya itu sudah memasuki alam dewasa.

@ohmedia Menangis sebak Shuib bila tahu Talita dah anak dara. #shuibsepahtu #ohmedia #sembangentertainment #ns ♬ original sound – Oh! Media

Cerita harini 21 March 2024. Sebelum berbuka tadi. Satu-satunya anak perempuan daddy dah masuk ke alam dewasa. Dah jadi anak dara. Harini akan kita kenang sampai bila-bila Talita. Semoga menjadi wanita solehah, wanita hebat dunia akhirat. Aku je ke bapak yg sedih bila anak perempuan nya dah melangkah alam dewasa? Ke korang yang bapak-bapak pun sama akan nangis.

Pelbagai reaksi yang diberikan netizen melihat momen kenangan bapa dan anak itu. Ada yang sebak mengenangkan pelawak ini perlu menggantikan arwah Siti Sarah menerangkan kepada anak mengenai haid.

Ada juga yang mengkritik berkata perkara seperti itu sangat ‘sulit’ untuk dikongsikan dengan umum. Katanya, orang zaman dulu seboleh-bolehnya mahu merahsiakan perkara tersebut tetapi tidak pada zaman kini.

shuib
anak shuib
anak shuib period
haid

Selain bapa, nenek Talita iaitu Makde turut berkongsi momen tersebut. Watie memberitahu mereka sudah membuat persetujuan bahawa remaja itu sudah tak dibenarkan tidur di sebelah bapanya.

Kredit: Instagram Shuib

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media. 

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas