Connect with us

Oh! Media

syamsul yusof

Oh! Artis

Datin Patima Kata Anaknya Kena Sihir, Ini Respon Syamsul Yusof

Ada banyak kenyataan yang dikeluarkan di kedua-dua belah pihak ketika ini. Keadaan ini menjadi agak panas selepas pengarah kontroversi Syamsul Yusof akhirnya tampil menjawab segala tuduhan ke atas dirinya dalam satu sidang media.

BACA: “Tak Perlu Berdamai, Lepaskan Saja!” – Ibu Syamsul Yusof

IKLAN
syamsul yusof

Ketika sesi itu, Syamsul turut menjawab soal ibunya, Datin Patimah Ismail yang tidak merestui perkahwinan keduanya dengan Ira Kazar.

Syamsul mengakui dia faham ibunya sangat sedih dengan apa yang terjadi, namun tidab berkecil hati dengan keputusan ibunya yang menyebelahi isteri pertamanya, Puteri Sarah.

Disebabkan itu, Syamsul memohon maaf kepada ibunya kerana telah melukakan hatinya namun menafikan segala apa yang diperkatakan ibunya tentang disihir.

Ibu cakap saya kena sihir dan macam-macam lagi. Tapi saya buat solat istikharah. Orang cakap Ira adalah orang yang buat (sihir). No! Saya yang buat pilihan (berkahwin dua). Saya lelaki dan saya buat istikharah. Bukan Ira yang mengganggu, tidak begitu. Saya yang buat keputusan.

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Sayalah penulis sepenuh masa di Oh! Media yang selalu temani awak di saat susah nak tidur tu. Nak tahu apa yang terkini dan viral boleh cari nama abang ok!

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas