Connect with us

Oh! Media

“Dah Biasa Kena Maki” – Baby Shima Tak Kisah Cacian Netizen

Oh! Artis

“Dah Biasa Kena Maki” – Baby Shima Tak Kisah Cacian Netizen

Seperti yang diketahui ramai, penyanyi yang berusia 30 tahun, Baby Shima sering memuat naik video yang mengundang pelbagai reaksi di laman media sosial miliknya.

ADVERTISEMENT

BACA: Baby Shima Tak Puas Hati PU, Ustaz Dan Ustazah Senyap Bila Konsert Di Kelantan Halal

Namun begitu, penyanyi ini menjelaskan bahawa apa yang dikongsi di media sosial merupakan dirinya yang sebenar dan ini adalah untuk memastikan dirinya sentiasa relevan dalam masyarakat.

Terima nasihat bukan makian

Video TikTok yang telah dimuat naik oleh Baby Shima menyatakan bahawa dirinya tidak mengambil kisah mengenai cacian netizen. Tetapi, penyanyi itu berterima kasih kepada orang ramai yang sentiasa menasihati akan dirinya.

Jadi bila muncul banyak kecaman itu, orang lain pun turut serta kecam. Dari situ saya tak pernah nak memuat naik apa-apa hanya untuk mengundang kecaman. Sebab saya ‘enjoy’ dengan apa yang saya buat.

Memetik laporan Harian Metro, Baby Shima juga mengulas mengenai imejnya yang seksi dan menyedari bahawa beberapa selebriti yang lain turut berpakaian menonjol tetapi dipuji oleh masyarakat manakala dirinya sentiasa dicemuh. Oleh itu, penyanyi ini sentiasa mengingatkan dirinya untuk sentiasa bersabar.

Kredit: TikTok | Harian Metro

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas