Connect with us

Oh! Media

Dah Berbaik Dengan Suami? Diana Danielle Mohon Netizen Jangan Salah Faham Kenyataan

diana danielle

Oh! Artis

Dah Berbaik Dengan Suami? Diana Danielle Mohon Netizen Jangan Salah Faham Kenyataan

Pasangan selebriti, Diana Danielle dan Farid Kamil hari ini hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam untuk sebutan kes hadanah membabitkan hak penjagaan dua anaknya iaitu Muhammad dan Nur Aurora.

ADVERTISEMENT

BACA: Farid Kamil Beri Respon Dakwaan Diana Danielle Ada Bilik Tidak Sesuai Untuk Anak Masuk

Dalam satu kenyataan, Diana berkata, sebutan kes hari ini berjalan dengan baik dan dia berharap mereka boleh mencapai kesimpulan serta penyelesaian.

Mohon jangan salah faham kenyataan – Diana

@sinar_my Nampaknya kedua-dua belah pihak seperti mencapai kata putus, harapan juga agar isu ini bertemu jalan penyelesaian. Diana juga memohan agar orang ramai mendoakan dia 🙏🏻 Disamping itu, apabila ditanya tentang keadaan Aurora, Diana mahu menjaga privasi anak keduanya itu dengan tidak berkongsi tentang keadaannya dengan lebih terperinci. Diana Danielle turut enggan mengulas dengan lebih lanjut tentang bilik yang diperkatakan. Diana juga menyerahkan segala pertanyaan kepada peguamnya. #SINARKongsi #fypシ #xyzbca #dianadanielle #faridkamil ♬ original sound – SINAR

Kenyataan yang dibuat Diana membuatkan ada netizen menyangka pasangan itu membuat keputusan untuk berbaik. Namun, Diana menerusi satu perkongsian di Instagram Story memohon orang ramai tak salah faham.

diana danielle

Sementara itu, Farid Kamil berkata dia sedang berusaha untuk menyelamatkan keluarga dan mencari jalan terbaik untuk isteri serta dua anaknya. Dia bagaimana pun menyerahkan soal itu kepada Allah SWT.

Kredit: Instagram Diana Danielle

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas