Connect with us

Oh! Media

“Cheap Marketing”, Ini Sebab Netizen Dakwa Isu Rumah Tangga Hafidz Roshdi Hanya Rekaan Semata?

hafidz roshdi

Oh! Artis

“Cheap Marketing”, Ini Sebab Netizen Dakwa Isu Rumah Tangga Hafidz Roshdi Hanya Rekaan Semata?

Nama pelakon, Hafidz Roshdi masih hangat diperkatakan di media sosial selepas isterinya mendedahkan yang dia curang pada minggu lepas.

ADVERTISEMENT

BACA : “lmej Dah Bersih Saja Nak Rosakkan” – Nama Hafidz Roshdi Kena Petik Netizen Didakwa Curang 

Hal itu juga membuatkan ramai netizen yang siasat tentang penyondol rumah tangga mereka dan mendapati bahawa seorang wanita bernama Athira Yuhada adalah skandalnya itu. Dasyat betul netizen!

Tapi itulah, kalau korang perasan Hafidz tetap santai ketika melakukan live di Tiktok seperti tiada apa-apa masalah yang berlaku. Bukan tu jer, dia juga ada memuat naik satu gambar berpegangan tangan di Instagram.

Ada netizen mendakwa yang Hafidz ada penyakit mental kerana seolah langsung tidak terkesan dengan apa yang sedang berlaku sebab hanya isteri dan skandalnya saja yang berbalas kenyataan di media sosial sebelum ini.

Ini antara pandangan netizen tentang isu rumah tangga

Malah, ramai yang membuat sangkaan bahawa semua ini adalah lakonan semata-mata untuk menaikkan namanya dalam industri seni.

Selain itu, ramai juga yang berpendapat Hafidz merupakan seorang attention seeker kerana dilihat sering membuat live meskipun ketika sedang berjalan kaki balik ke rumah.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas