Connect with us

Oh! Media

‘Berpakaian Tapi Telanjang’. – Netizen ‘Bantai’ Puteri Aishah Cukup-Cukup!

Oh! Artis

‘Berpakaian Tapi Telanjang’. – Netizen ‘Bantai’ Puteri Aishah Cukup-Cukup!

Kalau dah namanya artis, pasti ramai pengikut mereka yang akan sentiasa memerhati gerak-geri mereka. Kalau buat sesuatu benda yang baik, orang akan puji dan kalau buat sesuatu benda yang tidak baik, pasti pengikut mereka akan mengkritik. Begitu jugalah dengan artis terkenal yang semakin meningkat naik, Puteri Aishah selepas memuatnaik satu gambar di akaun Instagram miliknya.

ADVERTISEMENT

Puteri Aishah pada mulanya ingin berkongsi kepada peminatnya yang dia akan lebih yakin pada tahun 2021 ini selepas menjalani rawatan membuang bulu. Tapi lain pula jadinya selepas ada beberapa netizen yang sedih dengan penampilan Aishah yang seolah berpakaian tapi telanjang.

Bukan tu jer, ada juga netizen yang mengatakan bahawa nama pelakon ini dah cukup indah kerana sama dengan anak Nabi Muhammad, tapi cara pemakaiannya pula tidak sopan.

Sepertimana yang kita tahu, sebelum ini Puteri Aishah telah disahkan positif Covid19. Jadi, netizen beranggapan yang Puteri sepatutnya lebih bermuhasabah diri dan mengelak dari mengundang komen lucah, tambahan dari kalangan kaum lelaki kerana cara pemakaiannya itu.

Ohmedia rasa Puteri Aishah ni lebih manis jika bertudung, apapun kita patut nasihat dulu gais dan bukannya terus judge okay.

Kredit: Instagram Puteri Aishah

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas