Connect with us

Oh! Media

Belakangkan Ibu Bapa Mentua, Puteri Sarah Nasihat Syamsul Jangan Jadi Derhaka

Oh! Artis

Belakangkan Ibu Bapa Mentua, Puteri Sarah Nasihat Syamsul Jangan Jadi Derhaka

Masih hangat diperkatakan mengenai perkahwinan kali kedua Syamsul Yusof, baru-baru ini Puteri Sarah telah memuat naik satu posting mendoakan kebahagiaan buat kedua ibu bapa mentuanya.

ADVERTISEMENT

BACA: Yusof Haslam Kesal Dengan Syamsul, Seksa Hati Puteri Sarah Selama 4 Tahun

Menurut posting tersebut, Sarah berasa terkilan dengan sikap Syamsul Yusof yang telah berkali-kali mengecewakan bapa mentuanya, Datuk Yusof Haslam.

Reaksi Bapa Mentua

Datuk Yusuf Haslam juga mendedahkan bahawa dirinya baru sahaja mengetahui mengenai berita pernikahan anaknya itu dan berasa kecewa kerana tidak diberitahu oleh Syamsul sendiri lebih awal.

Macam bapa sendiri

Sarah juga memberitahu bahawa bapa mentuanya itu telah melayannya dengan baik dan telah dianggap seperti bapa kandung sendiri.

Bukan sekali dua papa menangis kerana awak! Berkali-kali. Beraninya awak! Jangan jadi anak yang derhaka. Malah, awak buat ibu awak menangis. Ketawalah belah sana, ketawalah. Kifarah itu ada.

Tambahan, Sarah juga memberitahu dirinya akan mengerjakan umrah pada 26 Januari nanti dan akan mendoakan kebahagiaan ibu bapa mentuanya.

Menurut pelakon itu juga, dirinya boleh mencari kebahagiaan sendiri tetapi berharap jangan ibu dan bapanya yang tidak bahagia.

Kredit: YouTube | Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas