Connect with us

Oh! Media

Bapa Hairul Azreen Kembar Tan Sri Vincent Tan Ke? Mungkin Sebab Misai Tu

hairul azreen

Oh! Artis

Bapa Hairul Azreen Kembar Tan Sri Vincent Tan Ke? Mungkin Sebab Misai Tu

Siapa tidak kenal dengan pelakon Paskal, Hairul Azreen yang berada dalam kemuncak kerjayanya. Sekarang, Hairul sering dilihat bersama orang-orang kenamaan dan antara yang kerap bersama adalah Tan Sri Vincent Tan.

ADVERTISEMENT

Kekerapan mereka sehinggakan Tan Sri jemput bercuti sama naik helikopter, jet pribadi dan kapal layar mewah lagi sebelum ni. Terbaru, Hairul bersama isteri tersayan, Hanis Zalikha dilihat sekali lagi dijemput dalam majlis makan tengahari bersama Yang di-Pertuan Agong dan keluarga Tan Sri Vincent Tan bersempena Chap Goh Mei.

“Saya kenalkan Tan Sri Vincent Tan dan abah saya Idris Ali” – Hairul

Melihat pula perkongsian posting terbaru Hairul di Instagram, kali ini lebih istimewa apabila pelakon itu membawa pula ayah dan ibunya untuk makan bersama Tan Sri Vincent Tan. Tetapi, apa yang menarik perhatian ramai adalah wajah ayah kandung Hairul, Idris Ali mirip dengan Tan Sri.

ayah hairul

Patutlah Hairul Azreen selalu nampak bercuti dengan Tan Sri Vincent Tan, adik beradik bapa rupanya, kira anak buah Tan Sri lah ye? Hehe… Gurau jer bro Hairul. Tapi memang nampak samalahkan, mungkin sebab misai bapa tu lebih kurang dengan Tan Sri dan umur pun beza 1 tahun jer.

Berdasarkan perkongsian Hairul, bapanya kini berusia 71 tahun dan Tan Sri pula berusia 70 tahun. Hairul turut berkongsi bapanya dulu memegang jawatan sebagai GM di TNB tetapi telah lama bersara.

Kredit: Instagram Hairul Azreen

+ Baca respon pembaca yang di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas