Connect with us

Oh! Media

Azwan Ali Lapor Polis, Che Ta Dipanggil Ke IPD

Oh! Artis

Azwan Ali Lapor Polis, Che Ta Dipanggil Ke IPD

Kemelut di antara Rozita Che Wan dan Azwan Ali tidak berakhir begitu sahaja apabila pengacara itu membuat laporan polis tentang pelakon Che Ta yang didakwa menulis kenyataan fitnah terhadapnya.

ADVERTISEMENT

BACA: Diselar Guna Bahasa Kesat Kerana Melaram Ke PPV, Che Ta Luah Rasa Terkilan

Menerusi perkongsian foto laporan polis itu, Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menyifatkan kenyataan yang ditujukan kepadanya berunsur fitnah dan menjejaskan reputasinya sebagai penggiat seni.

che ta

Terbaru, Utusan Malaysia melaporkan Che Ta hari ini telah dipanggil ke Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Brickfields dipercayai bagi merakam percakapan berhubung laporan polis yang dibuat Azwan Ali.

Che Ta hadir ke IPD kira-kira jam 12.30 tengah hari menaiki kenderaan Haval dan proses merakam percakapan telah dijalankan.

Difahamkan, konflik di antara dua selebriti ini mula tercetus apabila Diva AA menggunakan kata-kata kesat ketika menegur cara berpakaian Che Ta sewaktu mendapatkan suntikan vaksin.

Terkejut dengan kata-kata kesat yang dilemparkan, Che Ta kemudiannya bertindak memuat naik status mengkritik individu seperti Azwan Ali yang menurutnya tidak sepatutnya wujud di muka bumi.

Diva AA dalam laporan media sebelum ini berkata, dia bertindak membuat laporan polis selepas selebriti wanita itu mengaitkan kemewahan yang dimilikinya dengan seorang menteri yang juga abang kandungnya.

Kredit: Utusan Malaysia

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas