Connect with us

Oh! Media

Azfar Heri Dapat Free Satu Plastik Kacang, Netizen Dakwa Pramugari Pilih Kasih

azfar heri

Oh! Artis

Azfar Heri Dapat Free Satu Plastik Kacang, Netizen Dakwa Pramugari Pilih Kasih

Siapa yang pernah naik kapal terbang mesti ada pengalaman tersendiri. Ada yang lalui pengalaman yang best dan ada juga yang rasa macam “itulah kali terakhir den naik”, haha!

ADVERTISEMENT

Samalah macam personaliti media sosial dan Youtuber terkenal, Azfar Heri ni yang berkongsi keterujaannya naik flight masa pulang ke tanah air.

Menerusi hantarannya di Twitter, Azfar meluahkan rasa teruja apabila dia telah diberi sebungkus plastik berisi pek kacang oleh pramugari Malaysia Airlines yang sedang bertugas.

Bangun-bangun tidur dapat kacang

Difahamkan, dia yang baru bangun dari tidur terkejut apabila mendapati pramugari dalam penerbangan terbabit memberikannya satu beg plastik berisi beberapa pek ‘salted peanuts’.

Terkejut la kita lalu tanya la pramugari itu, rupanya dia kasi, amik kau satu bag yee. Thank you pramugari MAS yang cantik.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya mempersoalkan bagaimana Azfar boleh mendapat satu plastik berisi pek kacang secara percuma.

Ada yang pernah dapat pek kacang free juga

Namun, ada juga netizen yang berkongsi pengalaman sama apabila turut pernah menerima pek kacang tambahan ketika penerbangan mereka bersama Malaysia Airlines.

Macam Ohmedia kata tadi lah, setiap orang ada pengalaman mereka sendiri. Rezeki Azfar lah tu gais…

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh!Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas