Connect with us

Oh! Media

“Aku Buka Kerana Allah” – Bekas Isteri Virgoun Dengan Berat Hati Terpaksa Buka Purdah Selepas 5 Tahun

virgoun

Oh! Artis

“Aku Buka Kerana Allah” – Bekas Isteri Virgoun Dengan Berat Hati Terpaksa Buka Purdah Selepas 5 Tahun

Ohmedia sebelum ini ada kongsikan pendedahan Inara Rusli, isteri kepada penyanyi Indonesia, Virgoun yang kantoi melanggan pelacur.

ADVERTISEMENT

Inara mendedahkan bukti dia menjumpai bukti transaksi akaun bank suami yang menghabiskan lebih RM59,000 untuk pelacur. Virgoun kemudian memfailkan talak cerai ke atas isterinya dan turut menuntut hak penjagaan anak-anak mereka kerana isterinya tidak bekerja.

Tidak mahu berputus asa, Inara terpaksa membuat keputusan berat dalam dirinya dengan membuka purdah yang dipakainya selama hampir 5 tahun.

Keputusan itu dibuat demi memudahkan urusan untuk mencari nafkah anak-anak sekaligus mendapatkan semula hak penjagaan mereka.

Difahamkan, Inara telah mendapat tawaran pekerjaan daripada sebuah syarikat produk kecantikan untuk menampilkan wajahnya. Secara tidak langsung, syarikat itu menawarkan pekerjaan tersebut bagi membantunya untuk mendapatkan semula hak penjagaan tersebut.

Dalam pada itu, Inara berharap agar keputusannya untuk membuka purdah tidak mengundang prasangka buruk orang ramai memandangkan situasinya sedang darurat.

Bismillah, saya pakai kerana Allah, saya buka kerana Allah untuk menghidupi anak-anak saya.

@beritahairanmy

#inararusli ambil keputusan buka purdah untuk mencari nafkah dan dapatkan hak penjagaan dari bekas suami #virgoun #indonesia #fyp #perselingkuhan #beritahairan #trendingtiktok

♬ original sound – BERITA HAIRAN – BERITA HAIRAN

Kredit: TikTok

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

30 Hari Paling Trending

Ke Atas