Connect with us

Oh! Media

Oh! Artis

“Sedarkah Dosa Kamu?” – Ibu Syamsul Yusof ‘Sound’ Penyondol Sebab Runtuhkan ‘Masjid’ Anak Dan Menantu?

Semalam telah berlangsungnya sebutan kedua laporan Jawatankuasa Pendamai (JKP), antara pengarah Syamsul Yusof dan isteri pertamanya, Puteri Sarah.

Puteri Sarah juga menyatakan pada malam Ahad dia, Syamsul dan saksi lain sudah bertemu untuk berbincang dengan baik dan mereka bersetuju untuk berpisah secara baik dengan syarat yang dikenakan.

IKLAN

Peguam mewakili Puteri iaitu Datuk Akberdin Abdul Kader juga berkata Syamsul Yusof akan melafazkan talak pada 18 April nanti. Pada tarikh itu juga, terma-terma lain seperti hadanah, nusyuz, mutaah, nafkah, eddah dan harta sepencarian akan turut dibincangkan.

Terbaru! Ibu kepada pengarah itu, Datin Patimah memuat naik satu IG Story menunjukkan kata-kata yang berkait dengan situasi yang berlaku antara anaknya dengan menantu kesayangan, Sarah.

Ibu Syamsul Yusof

Kata-katanya itu turut disertakan dengan laju dari Flybaits bertajuk ‘Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta’.

Titisan demi titisan, air mata ku jatuh berlinangan

Datin Patimah seolah sedih apabila Syamsul dan Sarah akan berpisah. Tapi kalau itu yang terbaik, kita kena terima jugakan. Semoga ibu Syamsul, ahli keluarga dan sesiapa saja dapat terima keputusan yang mereka buat ini demi kebaikan bersama.

Kredit: Instagram Ibu Syamsul Yusof

+ Baca respon pembaca di Facebook dan Telegram Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas