Connect with us

Oh! Media

Wajib beli 12.12! realme Buds Wireless Pro dengan Active Noise Cancellation Berkualiti Tinggi pada Harga Mampu Milik

Branded

Wajib beli 12.12! realme Buds Wireless Pro dengan Active Noise Cancellation Berkualiti Tinggi pada Harga Mampu Milik

realme yang merupakan pengeluar smartphone terkenal telah melebarkan sayapnya dalam industri baru dengan pengeluaran produk AloT menggunakan slogan ‘Leap to Next Gen’. Kalau korang nak tahu, realme dah keluarkan banyak produk pintar berkualiti tinggi untuk kegunaan peribadi dan keluarga seperti realme Smart Cam 360°, realme Buds Air Pro, realme Buds Wireless Pro, realme Watch S, realme N1 Sonic Electronic Toothbrush dan banyak lagi.

Produk AloT ni diperkenalkan untuk gaya hidup berteknologi tinggi dan berkualiti premium untuk memudahkan kehidupan seharian kita. Inilah masa yang paling tepat untuk korang beralih kepada kehidupan yang lebih pintar sebab realme ada buat sale gila-gila gais sempena 12.12 ini dengan produk-produk AloT keluaran mereka. Mari Ohmedia share apa sebab korang perlu beralih ke produk AloT dari realme ni.

realme Buds Wireless Pro

Kalau korang memang layan lagu memang kena tak boleh ada gangguan langsung, realme Buds Wireless Pro memang tercipta untuk korang. Ini kerana ianya dilengkapi dengan Active Noise Cancellation sehingga 35dB.

Selain tu, kalau sound bila dengan realme Buds Wireless Pro ni juga memang padu sebab dilengkapi dengan Sony LDAC Hi-Res Audio. Pasang je, rasa macam ditransportasi ke satu alam lain. Memang real, confirm puas hati! Tambah-tambah lagi, untuk sale 12.12 realme nanti, model ni ditawarkan pada harga berpatutan. Memang rugi kalau lepaskan.

realme Smart Cam 360° yang selalu memerhati

Sekarang ni banyak kes kecurian yang berlaku, jadi pentingnya untuk korang pasang CCTV di rumah gais. realme Smart Cam 360° ini menghasilkan rakaman dengan kualiti video 1080p bersama Wide Dinamic Range buatkan semua benda yang dirakam nampak jelas. Bukan tu jer, dalam gelap gelita pun korang masih boleh nampak semua benda sebab CCTV ni ada Infrared Night Vision tau.

Dengan adanya fungsi AI Motion Detection pada realme Smart Cam 360°, kamera akan mengikut benda yang mencurigakan seperti bunyi atau gerak-geri manusia secara automatik tau. Pergh! Korang tak perlu pun pasang banyak-banyak kamera dalam satu kawasan tu, kan jimat dan pintar?

realme Buds Air Pro jadikan kerja lebih mudah

Sekiranya korang pakai realme Buds Air Pro ni, ia akan membuatkan kerja korang menjadi lebih mudah tanpa halangan. Tak kisahlah semasa bersukan, bersama keluarga ataupun ‘me time’. Bukan tu jer, realme Buds Air Pro ni juga menyokong noise cancellation sehingga 35dB yang buatkan bunyi bising persekitaran luar tidak akan korang dengar langsung tau. Pergh! Jawab call atau dengar lagu dekat tempat yang bising pun tak jadi masalah.

Apa yang bestnya, korang akan dapat pengalaman bermain game dan layan movie yang sangat menakjubkan. Ia cuma mengambil 94ms je untuk transfer bunyi dari phone ke realme Buds Air Pro korang. Bateri dia pun boleh tahan sehingga 25 jam tau, so korang boleh pakai seharian tanpa ragu-ragu gais!

realme Watch S serba canggih

Korang tahu jam pintar juga merupakan salah satu keperluan di masa kini? Bukan setakat pakai untuk bergaya, tapi realme Watch S boleh pantau tahap kesihatan korang tau seperti kadar degupan jantung dan oksigen darah korang. Pergh! Mantul gila gais. Boleh semak tahap kesihatan korang.

Hadir dengan skrin 3.3cm (1.3 inci) bersama auto brightness touchscreen, sudah cukup memadai untuk korang menggunakan semua fungsi yang ada pada realme Watch S ni. Korang juga tak perlu risau sebab bateri realme Watch S ni mampu bertahan sehingga 15 hari tau gais. Memang senang dan tak perlu nak caj berkali-kali.

realme N1 Sonic Electric Toothbrush pastikan gigi kekal bersih

Penjagaan mulut dan gigi semestinya dititikberatkan untuk menjaga penampilan diri. Untuk itu, realme N1 Sonic Electric Toothbrush ini didatangkan dengan sonic motor frekuensi tinggi sebanyak 20,000 putaran per minit bersama Dupont™ 99.99% Anti-Bacterial Bristles yang memastikan gigi korang dibersihkan dengan maksimum setiap kali penggunaan. 

Menariknya, bateri realme N1 Sonic Electric Toothbrush ni mampu bertahan sehingga 130 hari untuk pengecasan pertama. Dengan harga mampu milik, berus gigi pintar ini juga cukup dikenali generasi muda. Bukan tu jer, ia juga menyokong wireless charging untuk memudahkan korang. Pergh! Memang mantul. 

12.12 realme penjualan “All Your Favourite Is Here”

Sempena 12.12 ni, realme nak bagi peluang untuk korang menjalani kehidupan pintar dengan tawaran harga yang menarik. Apa lagi gais? Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan produk AloT keluaran realme ni sekarang sebelum tawaran ini habis.

Dapatkan realme Watch S pada harga RM299, realme Buds Air Pro (RM299) dan realme Selfie Tripod hanya RM69 di Shopee realme pada 12 Disember ini sahaja. Di Lazada realme, dapatkan realme Smart Cam 360° hanya RM149 (jimat RM50!), realme Buds Wireless Pro (RM199) dan realme Sonic Electric Toothbrush cuma RM69! 

Semestinya peminat-peminat realme ni tertunggu-tunggu dan excited nak dapatkan produknya dengan harga sale kan? Yang pasti tawaran istimewa ni untuk online first sale saja tau, jangan ditangguhkan! Dapatkannya di sini:

Lazada

realme Smart Camera 360° – https://bit.ly/smartcam360pr  

realme N1 Sonic Electric Toothbrush – https://bit.ly/n1toothbrushpr 

realme Buds Wireless Pro – https://bit.ly/budswirelesspropr 

Shopee

realme Watch S – https://bit.ly/rwatchSpr 

realme Selfie Tripod – https://bit.ly/rsftppr 

realme Buds Air Pro – https://bit.ly/rbudsairpropr 

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top