Connect with us

Oh! Media

kfc bucket

Branded

[TERHAD] Raikan Bulan Kebangsaan Dengan Bucket Bersama & Spicy Cheesy Potato Balls Baharu

Baru dapat gaji, KFC. Nak celebrate birthday anak, KFC! Nak pilih tempat makan yang confirm semua orang suka, KFC! Macam tulah pentingnya KFC. KFC for life!

Sebut je KFC bukan je boleh satukan kita masa makan, tapi jugak satukan sebagai rakyat Malaysia. 

Sempena Hari Merdeka dan Hari Malaysia tahun ni, KFC nak kita sebagai rakyat menyemarakkan lagi sambutan dengan spend masa dengan yang tersayang share-share dan menikmati KFC. Barulah sharing is caring kan?

Bucket Bersama kembali untuk waktu terhad

Bila makanan dah sedap, tau tak apa lagi sedap? Of courselah bila makan ramai-ramai guys! Haa, sebab tulah KFC kembalikan balik menu favourite ramai. Excited tak guys?

Dah nama pun Bucket Bersama, nilah cara KFC menyatukan semua. Hidangan ayam goreng ‘Sedap Hingga Menjilat Jari’ favourite dari anak kecil, sampai mak ayah sampai ke atuk nenek juga. Pagi, petang, siang ke malam, sama-sama layan, family ke kawan-kawan, ada KFC memang onz!

Spicy Cheesy Potato Balls

Orang kita memang kaki cheese, kalau boleh semua makanan nak ada versi cheese sendiri, barulah layan. Kali ni special di KFC ada menu Spicy Cheesy Potato Balls! Mesti ramai yang excited nak try menu ni kan?

Dah cheese + pedas, memang orang kita suka betullah. Katanya memang laku keras, lambat memang habis, jadi korang pun kena cuba try test sendiri. 

Siapa geng kalau ada menu baru je, mesti nak order? Spicy Cheesy Potato Balls ni adalah bebola kentang warna perang yang disaluti serbuk roti yang digoreng sehingga sempurna. 

Dalam dia ada inti sos keju jalapeno, kaki cheese memang kena cuba ni guys! Meleleh beb, tak try memang rugi, dah la untuk limited time je ni.

Bayangkan bebola kentang, lepas tu bila gigit dapat pula rasa gabungan rasa sos keju jalapeno yang pedas! Mungkin kena tambah a la carte!

Tersedia dalam pelbagai pilihan kombo

KFC Bucket Bersama ni adalah jawapan bila dah berkumpul ramai-ramai. Semua pun tak mampu menolak kalau dah ada ayam goreng KFC depan mata. Original ke Hot & Spicy jadi favourite korang?

Tapi kena cepat guys, kalau nak cuba KFC Bucket Bersama dan Spicy Cheesy Potato Balls, sebabnya menu ni dijual untuk waktu terhad je sempena bulan kebangsaan. Nanti dah tak ada dalam menu, dah teringin, jangan cakap kitorang tak ingatkan!

KFC Bucket Bersama dengan Spicy Cheesy Potato Balls kini tersedia dalam beberapa kombo: 

Kombo 6 ketul

6 ketul ayam goreng (OR/HS) 

5 biji Spicy Cheesy Potato Balls

1 Kentang Putar (14oz)

2 Iced Lemon Tea (M)

Kombo 10 ketul

10 ketul ayam goreng (OR/HS) 

5 biji Spicy Cheesy Potato Balls

1 Kentang Putar (14oz)

1 1.5L Coke

Kombo 12 ketul

12 ketul ayam goreng (OR/HS) 

5 biji Spicy Cheesy Potato Balls

1 Kentang Putar (14oz)

1 1.5L Coke

A La Carte

5 biji Spicy Cheesy Potato Balls

Pesan hari ini sebelum kehabisan

Untuk elak korang menyesal tak dapat merasa KFC Bucket bersama dengan menu Spicy Cheesy Potato Balls ni, cepat pesan sekarang.

Kongsi dan pesan KFC Bucket Bersama dengan Spicy Cheesy Potato Balls hari ini!

-Imbas dan pesan (cawangan KFC)

-Pesan melalui KFC app (penghantaran) 

-Pesan melalui KFC app & ambil sendiri

Untuk maklumat lanjut, layari dan terus pesan Bucket Bersama korang di sini: https://kfcappmalaysia.page.link/Hsh7

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas