Connect with us

Oh! Media

Raikan Ulang Tahun Kemerdekaan Ke-66 Negara Dengan OPPO Malaysia. Ada Hadiah Lumayan Menanti!

Branded

Raikan Ulang Tahun Kemerdekaan Ke-66 Negara Dengan OPPO Malaysia. Ada Hadiah Lumayan Menanti!

Tau tak apa yang paling best bila tibanya hari kebangsaan? Jawapannya mestilah ada PROMOSI & HADIAH PERCUMA!

Tidak ketinggal meraikan ulang tahun kemerdekaan ke-66 negara, OPPO melancarkan Promosi Merdeka 66 Tahun Bersama OPPO dengan tawaran berbaloi-baloi untuk telefon pintarnya termasuk yang paling latest,  Siri OPPO Reno10 5G dan produk lain-lain. 

Semua ini untuk waktu yang terhad saja, bermula 26 Ogos sehingga 17 September 2023. Don’t miss the chance guys!

Nikmati Promosi 1+1 Dengan Siri OPPO RENO10 5G & OPPO A98 5G

Apa yang OPPO nak bagi bila korang beli siri OPPO Reno10 5G & A98 5G?

  • Beli OPPO Reno10 Pro+ 5G bernilai RM3,499 dan korang akan mendapat akses ke Plaza Premium Lounge di lapangan terbang selama 3 jam secara PERCUMA & lanjutan waranti selama setahun.
  • Beli OPPO Reno10 Pro 5G bernilai RM2,199 dan dapatkan fon telinga Enco Buds2 PERCUMA bernilai RM129 dan lanjutan waranti selama setahun.
  • Beli OPPO Reno10 5G bernilai RM1,799 dan dapatkan beg galas Reno bernilai RM109 secara PERCUMA!
  • Beli OPPO A98 5G bernilai RM1399 dan dapatkan fon telinga wayarles TWS percuma bernilai RM109.

Ada Apa Dengan Siri OPPO Reno10 5G?

Tidak salah kami katakan kriteria utama pemilihan telefon pintar masa kini mestilah kameranya.

Kredit: @azyn_ (Instagram)

Siri OPPO Reno10 5G telah hadir ke pasaran dengan Sistem Kamera Potret Ultra-Jelas yang menyediakan pengalaman merakam potret secara pro hanya daripada sebuah rekaan telefon pintar yang berbentuk nipis, ringan dan bergaya.

Bukan itu saja, Siri OPPO Reno10 5G dilengkapkan dengan pengecasan sepantas kilat SUPERVOOC™ 100W, di mana telefon korang boleh dicas penuh dalam masa 30 minit sahaja.

Dilengkapi dengan sistem operasi terkini OPPO, ColorOS 13, siri Reno10 5G menawarkan pengalaman pintar dan selamat dalam setiap aspek penggunaan kehidupan harian para pengguna.

Selain siri OPPO Reno10 5G satu lagi model yang tidak kurang hebatnya ialah OPPO A98 5G. Dengan moto “A-volusi Kualiti Untuk Semual”,  Siri A ini hadir dengan bateri 5000mAH dan menyokong teknologi pengecasan pantas 67W SUPERVOOC™. Bila telefon pintar dapat dicas dengan pantas, hidup jadi lebih mudah!

FLASH SALE OPPO!

Wow diskaun sampai RM400 tu. Macam ni baru sales lumayan!

  • Harga asal OPPO Reno8 T 5G RM1,799. Sempena flash sale boleh dimiliki pada harga RM1,399 sahaja!
  • Harga asal OPPO A77s RM899, sempena promosi boleh dimiliki pada harga RM799.
  • OPPO Pad Air harga asal RM599. Boleh dimiliki dengan diskaun sebanyak RM66 + dapat sarung pelindung Pad Air percuma bernilai RM129. 

Nikmati Ganjaran & Serta Aktiviti Istimewa dari OPPO Care

Bukan itu saja, OPPO Care juga menawarkan pelbagai eksklusif sempena dengan Hari Merdeka dan Hari Malaysia, masing-masing pada 29 hingga 31 Ogos dan 14 hingga 16 September, 2023.

Check out ganjaran di bawah: 

GanjaranMaklumat
Rebut ganjaran RM20 TnG Reward untuk perkongsian pengalaman di Facebook OPPO Care.Kongsikan pengalaman korang selepas servis peranti OPPO di Facebook OPPO Care sambil memegang bendera kecil di pusat servis OPPO. Tunjukkan posting korang kepada kakitangan OPPO untuk mendapatkan kod penebusan TnG RM20.
OPPO Care PWP: Diskaun 30% untuk membaiki perantiHantar peranti korang untuk dibaiki semasa tempoh promosi dan dapatkan diskaun 30% untuk pembelian jaminan lanjutan (dalam tempoh yang ditetapkan).
PWP aksesori untuk pengguna membaiki perantiNikmati harga diskaun untuk kabel pengecasan biasa (RM29) dan pengecasan pantas 65W, 80W (RM99)
PERCUMA pembaikan dan sanitasi perantiPelanggan boleh meminta perkhidmatan pelanggan OPPO untuk pembersihan dan sanitasi telefon pintar secara percuma.
PERCUMA sarung telefon originalDapatkan sarung telefon original secara percuma di pusat servis OPPO. (Untuk semua model dengan stok terhad). 

OPPO juga nak menjemput pengguna ke acara O-Class yang akan  diadakan pada 19 September 2023 (11.00AM-12.00PM) di MY OPPO Space, IOI City Mall. 

O-Class ni nak bertujuan memberikan pengguna pemahaman tentang topik seperti isu perisian pihak ketiga, penyelenggaraan harian dan penjagaan telefon mudah alih. 

Jangan lupa join tau!

BARU DILANCARKAN. OPPO A58 Hadir Dengan Bateri Telefon 5000mAh. Wow!

Bukan hanya Promosi Merdeka 66 Tahun Bersama OPPO je yang best, model telefon pintar A58 yang baru dilancarkan juga tidak kurang hebatnya.

Ditawarkan pada harga RM699 sahaja, ia merupakan telefon pintar mampu milik dengan prestasi yang terbaik di pasaran.

OPPO A58 dilengkapi dengan teknologi pengecasan pantas SUPERVOOC™ 33W, bateri berkapasiti besar 5000mAh yang tahan lama dan sistem ColorOS 13.1 yang lancar. Ini pastinya memberikan pengguna pengalaman yang dinamik yang mengujakan.

KLIK SINI untuk maklumat lanjut tentang OPPO A58.

Sambar Tawaran Promosi Merdeka 66 Tahun Bersama OPPO

Inilah panggilan untuk korang memanfaatkan Promosi Merdeka 66 Tahun Bersama OPPO.

Nikmati tawaran ini di My OPPO Space, OPPO Brand Stores, Kedai Dalam Talian Rasmi OPPO, Kedai Dalam Talian Sah OPPO, Rakan Kongsi Kedai Rangkaian dan rakan kongsi e-dagang.

Maklumat lanjut mengenai promosi dan info, layari laman rasmi OPPO atau ikuti media sosial Instagram, Twitter, Facebook dan TikTok OPPO Malaysia.

Lagi dalam kategori Branded

Instagram TiktokFacebook Twitter YouTube Telegram Whatsapp

30 Hari Paling Trending

Ke Atas