Connect with us

Oh! Media

Promo Burger RM6.50 Untuk Hari Malaysia, Main Game & Baucar Texas Chicken RM30 Menanti!

Branded

Promo Burger RM6.50 Untuk Hari Malaysia, Main Game & Baucar Texas Chicken RM30 Menanti!

Bila seharian bekerja, sudah semestinya kita perlu melakukan sesuatu untuk menenangkan fikiran. Dah bosan dengan laman sosial? Apa kata cuba layan game pula?

Game yang kami maksudkan adalah game terbaru dari Texas Chicken. Cuma perlu ikuti langkah-langkah menyediakan burger, kumpul mata dan korang berpeluang menang baucar bernilai RM30 untuk 30 pemenang. Bolehlah nikmati burger dari Texas Chicken. Wah, main game pun Texas Chicken nak belanja makan, bukan selalu ni!

Main game burger dan berpeluang menang baucar RM30!

1.Daftarkan nama dan alamat e-mel.

2.Tekan PLAY NOW.

3.Susun bahan membuat burger berdasarkan susunan yang disediakan. Yang penting pastikan penyediaan dibuat dalam masa ditetapkan.
4.Apabila sudah siap, tekan SERVE NOW.

5.Kumpul mata tertinggi untuk melayakkan nama korang berada dalam Leaderboard dan menjadi salah seorang daripada 30 pemenang baucar RM30 Texas Chicken.

Triple Classic Chicken Burger hanya RM6.50 16 September ini

Texas Chicken juga ada berita gembira untuk korang. Untuk satu hari sahaja, 16 September ini sempena Hari Malaysia, kombo burger Triple Classic Chicken boleh didapati hanya serendah RM6.50 je. Burger ini mempunyai 3 patty ayam yang diapit ban dan disertakan mayonis dan sayur salad. Cukup puas dan mengenyangkan.

Promosi ini boleh didapati pada 16 September ini di Texas Chicken sahaja dan tidak sah untuk pesanan online atau penghantaran.

Klik link untuk buktikan korang jaguh pembuat burger

https://ohmedia.my/texaschickenmalaysia_malaysiaday2022promo/form.html

Apa tunggu lagi? Jom main game buat burger ini beramai-ramai sekarang! Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Texas Chicken dan jangan lupa follow Facebook dan Instagram Texas Chicken.

Tertakluk terma & syarat.

Untuk makluman: Pemenang akan menerima hadiah baucar dalam masa 2 minggu selepas pengumuman.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas