Connect with us

Oh! Media

PERCUMA Petrol Selama Setahun?! Nikmati Lebih Banyak Promosi “Giler” Dengan Caltex!

Petrol Percuma Setahun Caltex

Branded

PERCUMA Petrol Selama Setahun?! Nikmati Lebih Banyak Promosi “Giler” Dengan Caltex!

Siapa dekat sini suka travel? Haa, kalau ada, kita boleh jadi geng! Macam yang korang tahu, merantau ni bukan saja untuk menikmati perkara-perkara baharu, malah aktiviti ini juga secara tak langsung dapat memberi ketenangan yang diperlukan. Bak kata orang, healing~

Sebut saja tentang travel, antara perkara yang kita risaukan adalah kos penggunaan bahan api sebab kalau boleh kita nak berjimat sebaik mungkin, betul tak? Maklumlah, kalau dah merantau ni, confirm kita nak pergi tempat-tempat yang menarik, baru lah worth it!

Korang tak perlu risau, isi saja bahan api di Caltex sebab mereka ada hadiah lumayan nak bagi tau! Dengar cerita boleh dapat petrol PERCUMA selama setahun? Biar betul?!

Nikmati Lebih BANYAK Hadiah Menarik Dengan Caltex! 

Siapa je yang tak kenal Caltex, salah satu jenama hebat yang menawarkan produk bahan api terbaik untuk pelanggan serta mempunyai banyak kelebihan! 

Baru-baru ini, Caltex muncul dengan promosi tergempak iaitu “Fuelling Giler” yang mana ada banyak hadiah menarik menanti korang! 

Antaranya, petrol diberikan secara PERCUMA untuk 30 orang pemenang hadiah utama selama setahun yang bernilai RM 5,000. Fuhh, bestnya!! 

Bukan itu saja, 30 orang pemenang bertuah akan menerima trip percutian selama 3 hari 2 malam yang bernilai RM 5,000. Ish, jadi tak sabar pula kalau dapat hadiah macam ni! 

Tak cukup dengan itu, Caltex akan hadiahkan e-baucar atau mata ganjaran bernilai RM 500 untuk 30 orang terpilih di tempat ketiga. Pergh, bestnya dapat berbelanja banyak!

Selain itu, 1,500 pemenang terpilih akan membawa pulang e-baucar atau mata ganjaran bulanan bernilai RM 50. 

Fuhhh, tengok hadiah-hadiah yang mereka tawarkan ni, memang lumayan lah kalau korang isi petrol di Caltex!

Kalau korang berminat untuk menang hadiah-hadiah ini, ikut saja langkah mudah di bawah:

1. Isi petrol Ron 95 atau Ron 97 atau Diesel minimum RM 40

2. Imbas kod QR yang tertera di atas hubungi “Caltex” menerusi WhatsApp di 018 299 9980

3. Ikuti arahan yang diberikan menerusi WhatsApp

*tertakluk pada terma dan syarat

Senang je kan? Cepat rebut peluang keemasan ni sekarang! Peraduan sah sehingga 28 Februari 2023 saja tau! 

Pemenang akan diumumkan di media sosial rasmi Caltex tau, jadi stay tuned dan follow mereka di Facebook dan Instagram. Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi Caltex sekarang!

Teruskan membaca..

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas