Connect with us

Oh! Media

OPPO Rai Bulan Kemerdekaan, Beli Siri OPPOReno6 & Nikmati Ganjaran Percuma RM398 Serta Hadiah Sehingga RM100K!

OPPO Portrait Bonanza

Branded

OPPO Rai Bulan Kemerdekaan, Beli Siri OPPOReno6 & Nikmati Ganjaran Percuma RM398 Serta Hadiah Sehingga RM100K!

Walaupun sambutan kemerdekaan tahun ini agak suram kerana keadaan pandemik yang masih belum reda. 

OPPO hadir menceriakan rakyat Malaysia dengan menawarkan ganjaran percuma bernilai RM398 apabila korang beli siri OPPO Reno6 serta rebut peluang menang cabutan bertuah dengan hadiah bernilai sehingga RM100 RIBU. Wow!

Beli siri OPPO Reno6 & nikmati add on + giveaway

OPPO Reno6

OPPO tak main-main guys dengan tawaran yang diberikan. Khas untuk korang yang nak beli siri Reno6 sama ada Reno6 Z (RM1699), Reno6 (RM2399) atau  Reno6 Pro (RM2999). 

Korang boleh menikmati purchase with purchase (PWP), bila korang add-on ENCO AIR (RM299) hanya pada harga RM 150. Korang jimat RM149. Banyak tu!

Bukan itu saja tau, dengan pembelian telefon pintar pakar potret Reno6 Z atau Reno 6, korang akan dapat Reno6 gift box bernilai RM277.

Manakala dengan pembelian Reno6 Pro pula korang akan dapat beg galas Marshall dan tumbler OPPO yang bernilai RM398 secara total.

Free Gift pembelian Siri Oppo Reno6

Rasai sendiri ‘kepakaran potret’ OPPO Reno6 

Untuk korang yang dah lama aim nak memiliki OPPO Reno6, telefon pintar dengan kepakaran potret. Inilah masanya, korang bukan hanya boleh dapat hadiah percuma, malah boleh join cabutan bertuah dengan hadiah lumayan.

Sebelum tu, kami nak share 3 ciri paling menyerlah dimiliki OPPO Reno6 yang berjaya menarik minat kami.

Potret Fotografi- Bokeh Flare

Selfie Bookeh Oppo Reno6
Selfie bookeh OPPO Reno6

Ciri paling best pada OPPO Reno6 Z ni ialah potret flare bokeh yang dapat menangkap keindahan lampu terhad (Untuk gambar sahaja).

Dengan hanya satu klik, ciri ini secara automatik mengubah lampu latar di tempat cahaya bokeh dan mencerahkan subjek potret dan memberikan hasil gambar yang profesional.

OPPO Reno6 Z juga dapat merakam gambar yang lebih jelas dengan kamera utamanya yang mempunyai resolusi gambar ultra tinggi dan resolusi super algoritma yang dapat menghasilkan resolusi foto hingga 108MP. Ciri ini turut dimiliki OPPO Reno6.

Dengan OPPO eksklusif Image Clear Engine, gambar yang dihasilkan terakam jelas dan stabil walaupun dirakam dengan pantas.

Palet AI pula dapat memudahkan korang memilih foto kegemaran hanya dengan satu klik. Ini dapat memberikan korang sepenuhnya kawalan kreatif pada setiap gambar.

Reka bentuk yang moden dan premium

Design moden OPPO Reno6

Hadir dengan reka bentuk panel belakang Reno Glow Design, OPPO Reno6 menunjukkan kualiti telefon pintar premium berkualiti tinggi yang dapat menghasilkan warna yang berbeza mengikut arah pantulan cahaya.

Kemasan matte pada belakang telefon dan sedikit lengkungan di bahagian sisi pula memberikan genggaman telefon yang lebih selesa, biarpun memegang telefon untuk waktu yang lama.

Kawal telefon dengan Smart Sensor AON

Smart Sensor AON Oppo Reno6

Satu lagi ciri eksklusif OPPO ialah, sensor pintar AI (AON). Sejak diperkenalkan pada OPPO Reno4 Pro, OPPO terus menambah baik fungsi ini bagi memberikan  pengguna OPPO pengalaman menggunakan telefon pintar tanpa perlu menyentuh skrin.

Sensor pada kamera di bahagian hadapan akan mengesan sebarang pergerakan apabila pengguna melakukan Air Control.

Model lain pun ada free gift 

Untuk pengetahuan korang juga, selain siri Reno 6, pembelian model lain pun ada hadiah percuma juga tau:

  • Beli Find X3 Pro, percuma OPPO Watch 46mm berharga RM1,299
  • Beli Reno5 F, percuma beg galas laptop OPPO bernilai RM129
  • Beli A16 (4GB+64GB), percuma payung premium bernilai RM79

Rebut hadiah bernilai sehingga RM100 ribu

Hadiah Portrait Bonanza

Tadi kami bagitau ada hadiah bernilai sehingga RM100 ribu kan. Ni kami nak share macam mana nak menang hadiah ni.

Langkah 1: Beli mana-mana model telefon pintar OPPO

Langkah 2: Muat turun aplikasi My OPPO & daftarkan diri korang 

Langkah 3: Turut serta dalam cabutan bertuah Mid-Year Full Speed Bonanza. Isikan maklumat (termasuk nombor IMEI)

Langkah 4: Pemenang akan diumumkan di aplikasi My OPPO pada 24 September 2021.

Sertai Portrait Bonanza dan jadi yang bertuah untuk menang!

OPPO Portrait Bonanza, Merdeka

Macam mana? Tergoda tak dengan tawaran yang OPPO nak berikan? Jangan lepaskan peluang korang sebab ia untuk waktu yang terhad je tau bermual 27 Ogos sehingga 19 September 2021.

Psstt: Untuk korang yang menyertai pertandingan fotografi OPPO’s Renovators, korang akan gunakan promo kod (OPPORENOVATOR) bernilai RM10 untuk menikmati tawaran di atas dan pembelian  Reno6 and Reno6 Z.

Kod promo ni sah digunakan 28 Ogos sehingga 30 September 2021.

Maklumat lebih lanjut korang boleh klik di SINI atau ikuti Facebook OPPO Malaysia untuk info terkini.

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Menyampaikan artikel pemasaran dalam bentuk santai dan infomatif.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top