Connect with us

Oh! Media

Branded

Nak Wajah Yang Cerah Berseri Dan Muda? Guna Je Produk Ni, Confirm Puas Hati

Tak salah sebenarnya kalau kita sendiri nak jaga appearance. Yelah, pandangan pertamakan penting. Kalau sebut fasal penampilan mesti bermula dengan rupa atau wajah seseorang. Elok ke? Cantik ke? 

Disebabkan itu, ramai dah mula belajar dan berkongsi tips and trend tentang kecantikan. Korang tahu tak apa yang hit dalam trend  sekarang? 

Jawapannya ialah serum booster. Kalau korang perasan, ramai wanita di Malaysia dah start guna serum booster ini tau. 

Meh sini min share dengan korang 2 produk serum booster yang memang function and padu teruk dari Hada Labo iaitu H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum dan H.A. Supreme Retin Lifting Booster Serum. Memang perlu ada atas meja make-up korang. 

Produk ini bukan biasa-biasa tau, sebab bahan yang digunakan sangat berkualiti dan berkonsepkan minimalis. Sangat perfect and simple! Dahlah berkualiti, famous pulak tu dekat Jepun, memang highly recommended la! 

 Ada apa dengan H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum?

 Hada Labo, Serum Booster, Serum

Gunakan produk pada waktu pagi. Produk penjagaan wajah ini berfungsi mencerahkan kulit korang. Ia menggunakan teknik formula whitening injection bagi membantu proses memutihkan kulit dengan lebih berkesan.

H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum mengandungi 5% Niacinamide, Vitamin B12 & 4 jenis Hyaluronic Acid yang mampu menyelesaikan masalah kulit korang dengan lebih pantas. Ia juga dapat menyerap ke dalam kulit sehingga 1.5mm tau. Fuhh, function betul. 

Untuk mendapat hasil yang terbaik, korang gunakan produk ini pada waktu pagi sebelum korang memulakan aktiviti harian korang. Mesti rasa segar pada wajah.

Kalau korang jenis kulit berminyak, memang recommended sebab booster serum ini jenis light texture dan memberikan penyerapan yang pantas pada kulit. Korang jangan risau, produk serum booster ini tidak mengandungi sebarang alcohol, fragrance, mineral oil dan pewarna. Jadi memang auto semua jenis kulit boleh pakai. 

Produk Baru Hada Labo: H.A. Supreme Retin Lifting Booster Serum 

Hada Labo, Serum, Serum Booster

Bukan itu saja tau, korang tau tak yang Hada Labo turut mengeluarkan satu produk booster serum yang baru? Orang kata produk skincare ini level up bagi anti-penuaan tau. Kandungan yang ada dalam produk ini semuanya selamat dan berkualiti.

Korang digalakkan memakai serum booster ini pada waktu malam bagi hasil yang terbaik. Ia mampu merawat serta mengurang kedutan di wajah. 

Macam peptide complex dan retinol mampu merawat kulit korang menjadi lebih anjal dan kelihatan awet muda. Selain itu, dengan 4 jenis Hyaluronic Acid turut menambah kelembapan pada kulit korang dengan lebih mendalam. Wow, menariknya!

Kombo PERFECT Untuk Kulit Wajah Yang Sihat

Mesti korang risau bila kulit wajah dah makin kusam dan bintik hitam kian bertambahkan? Tambah lagi dengan kedutan pada wajah yang mula nampak. Confirm susah hati! 

Meh sini, min share tips untuk selesaikan masalah kulit korang. Just follow rutin skincare harian korang macam biasa dan add on produk dari Hada Labo ini. Muka korang akan nampak lebih berseri, sihat dan muda. Confirm korang takkan menyesal lah!

Hada Labo, Serum, Serum Booster

Sebelum korang pergi kerja atau mulakan aktiviti, sapukan  H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum ini pada wajah korang. Mesti rasa fresh! Barulah semangat nak buat something di awal hari. 

Gunakan H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum pada setiap pagi selepas korang memakai lotion pada wajah. Ia bertindak mencerahkan kulit serta menambah kelembapan pada wajah korang. 

Hada Labo, Serum, Serum Booster

Bila dah penat seharian melakukan aktiviti, dah tiba masa untuk berehat. Jadi, before korang melelapkan mata tu, pakai dulu produk Hada Labo, H.A. Supreme Retin Lifting Booster Serum. Pastikan korang pakai booster serum selepas menggunakan lotion pada wajah supaya mendapat hasil yang optimum.

H.A. Supreme Retin Lifting Booster Serum ini berfungsi merawat serta mengurangkan kedutan pada kulit wajah korang. Jadinya, wajah akan kelihatan lebih muda. Confirm esok pagi bangun, wajah korang takdelah rasa sembap. 

Mudah je kan tips ini. Tapi yang penting korang perlu ada 2 produk booster serum dari Hada Labo ini. Barulah onz! 

Pergi dapatkan sekarang secara online atau di farmasi yang berdekatan dengan korang. Maklumat lanjut berkaitan info dan promosi terkini dari Hada Labo, layari laman sosial rasmi Hada Labo, Instagram, Twitter, TikTok dan Facebook.  

Penulis editorial separuh masa di Oh!Media. Semoga hari-hari pembaca indah dengan artikel saya. Cehwahh.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas