Connect with us

Oh! Media

Branded

Dapatkan Kulit Yang Cerah Berseri Di Hari Raya Dengan Jenama Penjagaan Kulit Jepun, Hada Labo!

Bila sebut tentang Hari Raya Aidilfitri, pasti ramai yang tak sabar nak berkumpul bersama sanak-saudara dan melaram dengan baju baru di pagi raya.

Hmm, kalau setakat penampilan cantik tapi kulit wajah tak berseri pun tak best jugak kan? Jangan risau, meh kami share satu jenama skincare terkenal dari Jepun yang boleh settlekan masalah korang. Psst… Sempat lagi nak cantik ni!

Wajah Berseri Dengan Produk Jenama Terkenal Dari Jepun,  Hada Labo Premium Whitening Lotion

Produk skincare yang berada di bawah jenama terkenal, Hada Labo kini mengeluarkan rangkaian Hada Labo Premium Whitening bagi mempromosikan kempen ‘Japanese Way Of Beauty’ kepada para pengguna yang nak sangat kulit cerah dan berseri!

Sebab itulah, kami nak recommend korang untuk cuba sendiri produk ni.. Ia bukan sekadar melembapkan wajah, tetapi  mampu untuk membuatkan kulit korang nampak lebih glowing! 

Untuk pengetahuan, penduduk wanita di Jepun tidak lagi menggunakan toner yang dijual di pasaran kerana mereka lebih menyukai tekstur losen yang mampu mengecilkan pori dan meresap ke dalam kulit dengan lebih cepat. Wow orang Jepun sendiri pun approved

Kuasa Pencerahan Pada Kulit Sehingga 3X Ganda

Tidak seperti losen pencerahan yang lain, Hada Labo Premium Whitening kini telah diinovasi dengan formulasi terbaru yang mempertingkatkan kuasa pencerahan sehingga tiga kali ganda! 

Lebih menarik, produk ini memfokuskan untuk membantu para pengguna dalam tiga perkara iaitu penghidratan kulit, selesa di wajah (bersifat sederhana) dan bebas daripada bahan-bahan berbahaya tapi masih memberi manfaat setanding produk skincare high end di luar sana!

Disebabkan itu, rangkaian Hada Labo Premium Whitening telah diformulasi menggunakan bahan-bahan bermutu tinggi seperti Asid Hyaluronik yang mampu menghidrat seluruh lapisan kulit, Niacinamide, Alpha-Arbutin dan Vitamin C juga membantu untuk memberi kesan pencerahan sebanyak tiga kali ganda!

87% Para Pengguna Merasai Perubahan Pada Kulit Wajah Selepas Penggunaan

Berdasarkan ujian penyelidikan yang dilakukan ke atas 150 orang wanita di Malaysia dari 23 Nov 2021 hingga 9 Jan 2022,  87%  bersetuju bahawa kulit mereka menjadi lebih cerah, glowing dan berseri selepas menggunakan produk Hada Labo Premium Whitening Lotion ni.

Lagi best, 95% wanita di Malaysia turut berpuas hati apabila mereka berjaya mengurangkan bintik hitam dan mengurangkan jerawat dalam masa 14 hari!  Kami bukan cakap kosong tau! 

Hada Labo Premium Whitening Lotion ini juga sesuai untuk semua jenis kulit. Ia tidak mengandungi alkohol, sumber haiwan, pewarna, pewangi atau minyak mineral.

Nak Hasil Lebih Maksima? Jom Cuba Rangkaian Hada Labo Premium Whitening! 

Dah alang-alang nak cantik di pagi raya nanti, min suggest untuk korang follow 3 rutin skincare hanya dengan produk Hada Labo! Confirm lawa!

Langkah 1: Hada Labo Premium Whitening Face Wash

Cuci muka korang menggunakan Premium Whitening Face Wash. Pencuci muka ini mengandungi tiga jenis Hyaluronic Acid yang membantu mengekalkan penghidratan kulit dan mengelakkan permukaan wajah daripada menjadi kering.

Langkah 2: Hada Labo Premium Whitening Lotion

Setelah selesai mencuci muka, keringkan muka korang dan tuangkan sedikit losen pada tapak tangan, tepuk perlahan sehingga terserap sepenuhnya pada muka supaya ia cepat menyerap..

Langkah 3: Hada Labo Premium Whitening Water Gel

Lengkapkan rutin skincare korang dengan mengoleskan Hada Labo Premium Whitening Water Gel pada seluruh wajah. Tekstur gel yang sangat refreshing, tidak melekit serta membantu kulit sentiasa lembap walaupun seharian pergi beraya! Bestnya!

Jangan berlengah lagi! Kalau nak cantik waktu pagi raya nanti, kenalah mula dari sekarang!

Dapatkan Hada Labo Premium Whitening Lotion di Shopee atau farmasi berdekatan sekarang. Nak tau lebih lanjut tentang produk ni layari laman web rasmi Hada Labo atau ikuti media sosial Facebook.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Hello Semua! Saya penulis editorial separuh masa bagi bahagian pemasaran. Semoga penulisan saya bermanfaat buat semua rakyat Malaysia! Terima kasih kerana sentiasa menyokong Oh!Media...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas