Connect with us

Oh! Media

Merchandise Eksklusif Pusheen Untuk Hadiah Tahun Baru? Dapatkan Hanya Di Watsons!

Branded

Merchandise Eksklusif Pusheen Untuk Hadiah Tahun Baru? Dapatkan Hanya Di Watsons!

Untuk musim perayaan dan tahun baru yang akan tiba, mestilah nak cari hadiah untuk keluarga dan yang tersayang kan? Apa kata hadiahkan merchandise eksklusif Watsons x Pusheen. Kat mana lagi nak dapatkan kalau bukan di kedai Watsons berhampiran kan?

Tambah-tambah lagi, Watsons kembali lagi dengan promo yang menarik setiap bulan. Setiap kali ada promo, memang tak sah kalau tak melangkah ke kedai Watsons atau secara online kan? Untuk bulan Disember, Watsons ada promo Beli 2, Jimat Lebih untuk 500 produk. Banyak pilihan tu, memang makin rambang mata dibuatnya.

Nak tahu produk mana yang terlibat? Atau sudah lama berniat nak beli tapi tunggu promo demi nak jimat? Boleh check jenama dan produk yang mengambil bahagian dalam promo ini di SINI.

Ada bermacam merchandise Pusheen boleh didapati antaranya multipurpose mini cooker, water tumbler, card holder dan bermacam lagi barangan Pusheen yang sangat comel untuk dijadikan hadiah atau dibuat koleksi oleh peminatnya. Warna-warna pastel yang menjadi tema koleksi merchandise Watsons x Pusheen The Cat wajib dijadikan koleksi peribadi. So cute!

Merchandise ini boleh ditawarkan dengan 50% diskaun pembelian dengan pembelian (PWP) jenama terlibat. Dengan range harga serendah RM13.90 hingga RM79.90, memang berpatutan dengan kecomelan dan eksklusiviti merchandise ni tau. Rugi kalau tak grab semua koleksi. Untuk keterangan lanjut produk apa yang terlibat dengan PWP ini, boleh check di SINI.

Eksklusif untuk ahli Watsons

Tawaran eksklusif bagi ahli Watsons sahaja, ya, hanya untuk ahli sahaja, ada barangan edisi terhad Pusheen The Cat untuk anda! Watsons Pusheen Membership Card edisi terhad boleh didapatkan di Watsons terpilih dengan harga RM25 sahaja bermula 1 Disember. Siapa cepat dia dapat!

Selain itu, ada juga kalendar 2021, sticker dan poskad Pusheen yang sangat comel untuk anda dapatkan di Watsons. Dengan pembelian RM80 dan ke atas untuk jenama terlibat, boleh dapatkan juga beg kertas Pusheen dengan PERCUMA juga tau!

Ada lagi tawaran untuk ahli

Tak lama lagi 2021 akan menjelma, mesti ramai yang sedang mencari-cari planner untuk kegunaan di tahun baru kan? Antara barangan penting untuk memastikan segala perancangan berjalan lancar.

Juga eksklusif bagi ahli, Watsons juga tawarkan pilihan planner 2021 untuk ditebus dengan beberapa langkah mudah. Hanya perlu berbelanja RM50 untuk mendapatkan satu stamp, kumpul 2 stamp dan kemudian tebus planner anda dengan 2 stamp serta RM18 sahaja. Mudah kan?

Planner ini boleh didapati dalam dua warna iaitu Midnight Black dan Sakura Pink. Cepat dapatkan sementara stok masih ada. Jadi apa tunggu lagi, jom jadi ahli Watsons sekarang.

Peraduan Wave & Win! with MyDebit ATM Card masih berlangsung!

Pencarian pemenang Nissan Almera masih berlangsung guys! Siapa yang tak nak kereta free kan? Ikuti langkah-langkah mudah ini untuk peluang bawa pulang hadiah bernilai RM350,000 daripada Watsons dengan Wave & Win! With MyDebit ATM Card.

Cuma perlu berbelanja di kedai Watsons minimum RM80 dan buat pembayaran menggunakan kad ATM MyDebit, kemudian isi borang penyertaan DI SINI untuk pendaftaran, anda mungkin pemenang yang dicari-cari!

Selain Nissan Almera, ada hadiah lain juga antaranya 5 unit Samsung Galaxy Z Flip, 10 unit Samsung Galaxy S20 Ultra, 10 unit Samsung Galaxy Tab S7 juga! Selain itu, point Watsons turut jadi rebutan dari RM500 (50 pemenang), RM250 (100 pemenang), RM100 (1000 pemenang)! Banyak tu, rugi kalau dilepaskan begitu sahaja.

Apa tunggu lagi, jomlah ke kedai Watsons hari ini!

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top