Connect with us

Oh! Media

Kenapa Pilih 1 Kalau Boleh Dapat 2? Pandu Pulang Honda BR-V Di Watsons Mac Ini

Branded

Kenapa Pilih 1 Kalau Boleh Dapat 2? Pandu Pulang Honda BR-V Di Watsons Mac Ini

Niat nak beli satu je barang, tengok-tengok dah keluar, siap penuh beg plastik. Itulah penangan Watsons, niat hanya tinggal niat setiap kali masuk, memang berhantu betul. Diam tak diam, Watsons sudah menyambut ulang tahunnya untuk kali 27 dengan promo beli 1 percuma 1. Memang kaw kaw sale!

Sepanjang Mac ini, sale beli 1 percuma 1 berlangsung untuk lebih 200 produk di Watsons. Dari produk kesihatan, penjagaan wajah, kosmetik sehinggalah keperluan rumah, semuanya ada. Memang berbaloi, bayar untuk satu barang tapi dapat dua, tak ke rugi kalau lepaskan? Ini antara produk yang terbabit dengan promo beli 1 percuma 1 yang korang kena borong sebelum habis licin di rak:

SALONPAS Patch Size L

Seharian duduk bekerja dari rumah memang senang sakit belakang. Nasib baik ada SALONPAS Patch untuk melegakan sakit belakang, bahu, pinggang atau mana saja sengal-sengal badan. Hanya RM5.84 sahaja untuk 2 patch, boleh la beli lebih, senang, rasa penat pekerja je pakai. Lega!

Cosmoderm Vitamin E Cream 1000 IU

Dah penat bekerja, tak salah manjakan diri dengan penjagaan wajah teratur untuk korang dan family. Yang penting penjagaan asas mencuci, melembap dan melindungi dari sinar matahari jangan tinggal. Untuk kulit lembut terhidrat sempurna, krim Vitamin E Cosmodern diperkaya dengan minyak Rosehip ini adalah jawapan bagi kulit berparut dan kusam.

WATSONS Gel Body Scrub

Bukan kulit wajah je kena jaga, seluruh badan pun penting tau. Hilangkan sel-sel kulit mati dengan scrub badan dari Watsons untuk kulit sihat cerah bebas berseri. Selain haruman strawberry dan oatmeal, scrub ini juga boleh didapati dalam varian anggur, timun dan lavender. Wangi je bila keluar bilik air, kulit pun lembut macam kulit bayi.

Semua produk-produk ini dan banyak lagi yang korang boleh beli 1 percuma 1 di Watsons, check out DI SINI untuk tengok produk lain.

Honda BR-V dan hadiah bernilai RM25,000 untuk direbut!

Nak menang Honda BR-V dan hadiah mingguan sehingga RM25,000? Senang je, hanya perlu berbelanjan minimum RM50 dalam satu resit di kedai Watsons atau secara online dan hantar resit ke WhatsApp (011-1689-4543) atau Whoop app. Mudah kan? 

*Tertakluk terma dan syarat

Sekalung penghargaan untuk rakan niaga Watsons

Sempena ulang tahun ke 27 ini juga, Watsons turut merakamkan ucapan penghargaan untuk rakan niaga mereka yang bersama yang tidak putus-putus menyokong memberi sokongan. Syabas Watsons, teruskan ‘menggoda’ kami setiap kali melangkah masuk ke kedai Watsons. 

3.8 Superwomen’s SaleWatsons juga mengadakan sale online yang telah bermula 2  sehingga 9 Mac ini. Nak lebih jimat lagi, jangan lupa masukkan kod seperti di bawah sebelum check out. Paling penting, boleh dapat penghantaran percuma dengan pembelian minimum RM100. Klik SINI untuk mula shopping.

Nak tahu promo terkini? Ikuti Watsons di Facebook dan Instagram sekarang!

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas