Connect with us

Oh! Media

Keluarga Erat, Produktiviti Meningkat, Macam Mana? Jom Baca Tips Ni

Branded

Keluarga Erat, Produktiviti Meningkat, Macam Mana? Jom Baca Tips Ni

Ketika waktu-waktu mencabar sebegini di mana majoriti daripada kita duduk di rumah untuk kekal selamat, inilah masanya untuk menjalin hubungan lebih rapat dengan ahli keluarga. Masa kualiti dapat diluangkan bersama-sama dan hubungan diharapkan lebih erat selepas ini. 

Tapi macam mana tinggal serumah, belajar, bekerja dan bermain boleh jadi lebih rapat? Haa, ada caranya untuk kita sama-sama praktikkan. Semoga bermanfaat untuk semua.

Rancang aktiviti berkualiti bersama

Niat nak rapatkan hubungan keluarga pun boleh jadi lain kalau tak ada rancangan tepat. Iyalah, sorang nak main board game, sorang lagi ajak marathon series favourite! Untuk elak benda ni, rancangan sebaiknya aktiviti dengan keluarga. 

Bagi peluang setiap orang untuk bagi idea, barulah semua orang puas hati, tak ada gaduh-gaduh atau masam muka dah. Yang penting bukan aktiviti tapi masa berkualiti diluangkan bersama dapat mengeratkan hubungan dan menjernihkan segala kekusutan.

Internet Ultra Fast untuk ahli keluarga

Nak belajar dan bekerja dari rumah, kena la ada Internet Ultra-fast untuk sekeluarga. Bayangkan bila kena meeting online dan line asyik buffer, mulalah salahkan adik yang mungkin sedang ‘tarik’ banyak data sehingga line slow. Padahal adik pun ada masalah sama dengan online class di biliknya. Boleh buat gaduh okay bila Internet buat hal.

Tapi adanya tawaran dari [email protected] dari Digi, anggap je masalah selesai dengan hanya RM90 sebulan, korang boleh dapat sambungan Internet ultra-fast sehingga 1Gbps dan unlimited internet dengan Digi Fibre Broadband. Kalau kerja atau belajar yang kena ke sana-sini dan perlukan fleksibiliti, jangan risau sebab ada Digi Mobile Broadband. Yang penting dapat Mobifi FREE bernilai RM299 selama setahun kalau langgan Broadband Monthly 65 atau 105, menjimatkan sehingga RM240 (RM20 x 12)! Tak ke murah? 

Kalau ada murah, kenapa bayar mahal?

Ketika ini, setiap daripada kita struggle dengan cara sendiri, terutama dari segi ekonomi. Asalkan memenuhi keperluan harian, cukuplah. Bila boleh berjimat kita jimat, duit yang dijimatkan boleh digunakan untuk keperluan lain. Barulah sekeluarga pun tak terasa sangat terbeban kan?

Smartphone dan internet semestinya satu keperluan untuk sekeluarga ketika ini. Tapi macam mana nak berjimat? Apa susah, Digi Postpaid Start kan ada? Dengan Digi Postpaid 58, boleh dapat 50GB Internet pantas sepanjang hari tanpa terbahagi hari minggu atau hujung minggu, panggilan tanpa had hanya RM48 sebulan. Paling best, boleh dapatkan diskaun hebat untuk smartphone serendah RM68 untuk smartphone Vivo, Oppo atau realme apabila korang melanggan pelan ni.Phone bil sorang minimun RM50, ahli sekeluarga 5 orang kiranya RM250 sebulan! Semuanya boleh berjimat dengan Digi Postpaid Family, satu nombor talian tambahan cuma RM28/ bulan dan menikmati internet berkelajuan tinggi sehingga 100GB & panggilan tanpa had  sama macam principal line.

Smartphone ahli keluarga dah buat hal dan nak kena tukar baru? Dah la ekonomi tak berapa stabil. Tapi nasib baik ada Digi PhoneFreedom 365! Telefon pintar yang terpilih dari RM8 je sebulan untuk Digi Postpaid 120, Digi Postpaid 160 & Digi Postpaid 190. Lebih lebih lagi, 2 bulan pelan PERCUMAAA. Bayangkan tak perlu bayar pelan selama 2 bulan. Free je selama dua bulan, biar betul? Ya betul guys!

Paling best, mana lagi nak dapat, bayar bil untuk semua pelan Digi dengan Auto-billing with Mastercard korang akan dapat RM50 baucar Digi Store Online dan juga off 5% dari bil. Kena activate cepat-cepat sebab ianya sah sehingga 31 Disember ni je.Untuk keterangan lanjut mengenai [email protected] dari Digi, lawati laman web Digi sekarang!

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis editorial sepenuh masa di Oh! Media. Memfokuskan sepenuhnya artikel-artikel berkaitan pemasaran.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

ITTIFY

To Top