Connect with us

Oh! Media

‘Ingredients’ ‘Natural Prebiotics’ Trending di Tik Tok. Selesaikan Masalah Rambut Kepam & Gatal

good virtues co shampoo

Branded

‘Ingredients’ ‘Natural Prebiotics’ Trending di Tik Tok. Selesaikan Masalah Rambut Kepam & Gatal

Hahhhh mesti korang pernah dengar tentang ‘ingredients’ ‘Natural Prebiotics’ ni betul tak?  Selalu dengar ‘Probiotics’ yang ada kat minuman. Kali ni kitaorang nak share ‘ingredients’ wajib trending tahun ni iaitu ‘Natural Prebiotics’ yang boleh didapati pada 1 syampu produk lokal terkenal di Malaysia! Produk lokal mana tu…… ?

Syampu Good Virtues Co. Kini Berwajah Baharu Dengan ‘Natural Prebiotics’

Produk Good Virtues Co., nama yang tidak asing lagi di kalangan gadis gadis hijabster Gen Z. Kini rangkaian produk rambut dari Good Virtues Co. telah hadir dengan wajah baharu, dan memperkenalkan formula baharu yang lebih bagus kerana ia mengandungi ‘Natural Prebiotics’ – Anti Gatal, Anti Bau & Kulit Kepala Bersih. Ia sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.

Bagi gadis-gadis yang mengalami masalah rambut gatal & bau kepala, boleh cuba syampu baharu Good Virtues Co. yang viral baru-baru ini!

Ketahui kebaikan Kandungan Power Luar Biasa iaitu ‘Natural Prebiotics’!

‘Natural Prebiotics’ adalah zat yang membantu memelihara bakteria baik di kulit kepala korang.

Bakteria baik ini penting untuk menjaga keseimbangan kulit kepala dan mencegah masalah seperti gatal-gatal, bau kepam, dan kulit kepala yang tidak bersih.

Kandungan ‘Natural Prebiotics’ ini terdapat dalam kesemua syampu produk Good Virtues Co. Terdapat 3 jenis varian syampu yang bersesuaian dengan masalah rambut korang.

  1. Good Virtues Co. Anti-Dandruff Care Shampoo untuk Rambut Kelemumur
  2. Good Virtues Co. Clarifying & Scalp Shampoo untuk Rambut Berminyak
  3. Good Virtues Co. Healthy Hair & Scalp Shampoo untuk Semua Jenis Rambut

Tiada lagi Bau Kepam & Rambut Wangi sehingga 72 jam*!

Masalah bau kepam yang dialami oleh gadis berhijab seringkali disebabkan pengumpulan peluh dan lembapan di kawasan kepala.

Solusi untuk masaalah ini hanya dengan 1 cucian menggunakan Good Virtues Co Syampu, pengguna akan menikmati keharuman & kesegaran sehingga 72 jam!*

Haruman & kesegaran dari syampu Good Virtues Co. ini diilhamkan oleh ‘designer fragrance’.

Kesemua produk Good Virtues Co mengandungi Minyak Organik Habbatus Sauda yang kaya dengan nutrien semula jadi.

Produk Good Virtues Co. mempunyai rangkaian untuk badan, wajah & rambut yang disahkan HALAL.

Ia bebas dari Sodium Laureth Sulfate (SLES), Ammonium Laureth Sulphate (ALES), Paraben, dan pewarna tiruan. Oleh itu, tidak perlu ragu-ragu untuk menggunakannya

2 langkah mudah untuk menang hadiah berjumlah RM 30,000!

good virtues beli & menang

Alang alang shopping Raya tu, jom sertai peraduan beli & menang hadiah eksklusif ‘Limited Edition Kitchen Wear’ kolabrasi bersama Good Virtues Co. X Limau Nipis. Beli produk Good Virtues Co. RM 20 ke atas dengan satu resit di cawangan Watsons/ Watsons Online. Hanya swipe Watsons Member Card korang sahaja, secara automatik korang dah join peraduan ni. Senang tak?

Jom ajak ramai-ramai beli produk Good Virtues Co. guys, mana tau rezeki korang menang!

Rangkaian produk Good Virtues Co. boleh didapati di Watsons, dan pasar raya seluruh Malaysia. Jangan lupa untuk lawati laman web follow Facebook, TikTok dan Instagram Good Virtues Co. untuk update terkini.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas