Connect with us

Oh! Media

Hanya Dengan Satu Tablet, Mampu Melegakan Sakit Sembelit!

Branded

Hanya Dengan Satu Tablet, Mampu Melegakan Sakit Sembelit!

Dalam dunia yang semakin maju dan berkembang, kebanyakkan daripada kita pasti melakukan sesuatu kerja dengan pantas bagi memastikan tidak terlepas dengan info terkini. 

Lagi-lagi kalau bekerja sebagai pengamal media ataupun content creator. Kadang-kadang sampaikan makan pun lupa, tidur pun tak cukup, apatah lagi untuk ‘me time’ pun tak ada. Korang tahu tak semua ni memberi kesan pada kesihatan diri tau? 

Siapa dekat sini selalu alami masalah sembelit? Kemungkinan ia berpunca daripada pengambilan diet yang tidak sembang. 

Ish-ish! Disebabkan nak kejar kerja yang tak siap, diri jadi mangsa. Bila dah sakit, semua benda tak boleh buat, kan dah susah! 

Kali ini, kami nak suggest satu produk dari Kinohitmisu yang mampu merawat serta melegakan perut dari masalah sembelit.

Tablet Seperti Gula-Gula Beri

Baru-baru ini, Kinohimitsu telah melancarkan produk detox baru iaitu Kinohimitsu 5Dtox. Ia membantu dalam menyingkirkan toksin, mengatasi sembelit, serta menggalakkan pergerakan usus yang teratur.

Kinohimitsu 5Dtox berbentuk tablet yang dihasilkan daripada ekstrak tumbuhan semulajadi dan juga mengandungi serat yang tinggi. 

Bagi korang yang tidak suka makan ubat disebabkan rasanya yang pahit, ia berbeza pula bagi Kinohimitsu 5Dtox. Ini kerana rasa berinya yang enak seperti memakan gula-gula memberi pengalaman yang berbeza buat korang. 

Bukan itu je, produk ini turut disahkan halal oleh pihak Jakim. Jadi, korang tak perlu risau dengan produk Kinohimitsu. Mereka sentiasa memastikan produk diyakini halal serta memberi manfaat pada pengguna.

Jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan Kinohimitsu 5Dtox di farmasi terdekat dengan korang. Untuk maklumat lanjut berkaitan produk dan promosi, layari laman web rasmi Kinohimitsu serta ikuti laman sosial rasmi di Facebook dan Instagram.  

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas