Connect with us

Oh! Media

Hadiah Raya Yang Korang Tak Nak Miss, Rebut RM1 JUTA Hadiah, Nak Tahu Macam Mana?

Branded

Hadiah Raya Yang Korang Tak Nak Miss, Rebut RM1 JUTA Hadiah, Nak Tahu Macam Mana?

Siapa je tak sukakan ganjaran kan? Lebih-lebih kalau ganjaran tu boleh dimanfaatkan dan digunakan dalam kehidupan seharian. Memang kena grab la sebelum terlambat, mana boleh lepaskan!

Berita baik untuk pengguna Celcom Xpax sebabnya mereka ada ganjaran untuk pengguna prabayar Celcom Xpax yang membeli apa-apa tawaran di just4ME™. Secara ringkasnya, pengguna prabayar Celcom Xpax boleh unlock hadiah dengan mengumpul point setelah membeli tawaran di just4ME™.

Apa yang korang kena tahu, just4ME™ akan memperibadikan tawaran untuk korang berdasarkan penggunaan tawaran terdahulu. Jadi apa yang diberikan mestilah korang akan guna, tak adalah terbazir macam tu saja. Best kan?

Paling best, dengan just4ME™ Sejuta Raya, hadiahnya bernilai sehingga RM1,000,000 guys! Sejuta tu, memang nak belanja kaw kaw punyalah! Cuma perlu berbelanja di just4ME™ tawaran dan korang boleh nikmati hadiah dari Grab, Lazada & Touch ‘n Go & Internet serta kredit percuma melalui aplikasi Celcom Life.

Pengguna baru just4ME™ juga akan dapat kredit RM5 PERCUMA! Semua pun dapat free je ni, takkan tak nak kot?

Tapi macam mana nak dapat tu? Senang je, ikut langkah muda ni:

Langkah 1: Dapatkan tawaran just4ME™ di aplikasi Celcom Life.

Langkah 2: Kumpul point untuk unlock hadiah segera. RM1 bersamaan 1 point tau.

Langkah 3: Boleh mula tebus dan nikmati hadiah korang!

Ringkas dan mudah je kan? Kempen berlangsung sejak 1 Mei lalu sehingga 30 Jun 2021. Sempat lagi kalau korang nak tebus hadiah ganjaran RM1 juta tu? Bukan pengguna Celcom Xpax? Cepat-cepat tukar telco korang sekarang sebelum terlambat!

Apa tunggu lagi. Mula kumpul point sekarang dan tebus pelbagai hadiah dan baucar mengujakan musim raya dengan Celcom Xpax just4ME™ Sejuta Raya sekarang. Maklumat lanjut boleh layari laman web Celcom Xpax di SINI.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...
Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas