Connect with us

Oh! Media

Gajet vivo Ada Diskaun Sehingga RM1,600*, Baucar 77% Pada 7.7 Ini!

Branded

Gajet vivo Ada Diskaun Sehingga RM1,600*, Baucar 77% Pada 7.7 Ini!

Tak lama lagi 7.7 mesti ramai yang tertunggu-tunggu sale apa lagi yang ada kan? Maklumlah, seharian work from home, godaan shopping online bukan biasa-biasa. Ada berita baik kalau korang sedang mencari gajet sebab vivo ada sale kaw-kaw sempena tarikh ni.

Siapa kat sini buka Shopee macam buka media sosial lain? vivo Malaysia ada tawarkan diskaun sehingga RM1,000* tau pada 7 Julai nanti. Bukan tu je, pelanggan juga boleh dapatkan diskaun sehingga 77% dan penghantaran percuma dengan pembelian di flagship store rasmi di Shopee Mall. 77% guys, mana nak dapat potongan harga macam tu lagi lepas ni?

Kalau bajet tak berapa cun, ada ke gajet untuk korang? Eh, mestilah ada, takkan la tak ada kan? Untuk vivo x Shopee 7.7 Mid-Year Sale ni, korang boleh dapatkan smartphone vivo serendah RM359*! Bukan tu je, vivo siri flagship X50 dan siri V20 juga dijual dengan harga yang rugi kalau lepaskan pada 7 Julai 2021 bermula 12 tengah malam. Stok memang terhad, lambat sikit memang licin kena sapu guys.

Eksklusif di Shopee, vivo Y20s D dengan ciri AI Triple Macro Camera kini berharga RM609* pada 7 Julai nanti. Korang juga boleh nikmati baucar 77% untuk setiap pembelian, maksimum RM5 dan boleh tebus baucar diskaun sehingga RM70 dengan pembelian minimum RM100 mengikut terma dan syarat.

Bukan tu je, ada cashback juga bila korang gunakan ShopeePay, jom kami ajar caranya:

Langkah 1: Klik 10% cashback atau 15% cashback pada Homepage Shopee.

Langkah 2: Tuntut baucar coins cashback

Langkah 3: Pergi ke cart dan pilih baucar coin cashback

Langkah 4: Check out dan gunakan baucar cashback coin dan tebus coin cashback.

Bukan saja di Shopee, di Lazmall pun ada juga, jangan risau, tak kurang menarik jugak tawaran di Lazada tau. Ada diskaun sehingga RM1,600* dan Lazada bonus sehingga RM329 sehingga 7 Julai 2021. Semuanya korang boleh nikmati bila membuat pembelian di flagship store rasmi vivo di LazMall.

Ada juga smartphone serendah RM359 untuk sale 7.7 kali ini. Siri terbaru vivo Y, Y12A didatangkan dengan AI Dual Camera dan spesifikasi mantap hanya RM529 ketika sale nanti.

Eksklusif hanya di Lazada, V20 hanya RM999* pada 7 Julai, hanya terhad dari 12 tengah malam hingga 2 pagi. Jadi, baik set alarm korang siap-siap, terlelap memang menangis tak berlagu nanti.

Korang juga boleh nikmati diskaun 77%  dengan pembelian minimum RM1, maksimum RM5 dan boleh tebus baucar diskaun sehingga RM70 dengan pembelian minimum RM100, tertakluk terma dan syarat.

Untuk pembelian smartphone vivo terpilih, ada hadiah untuk korang bernilai sehingga RM399, termasuk washbag premium, sanitiser pouch, mask clip dan penimbang berat, bergantung kepada stok. Bukan tu je, pembeli vivo X60 atau V21 juga akan dapat 1 tahun Extended Warranty dan 1 tahun Screen Crack Protection bernilai RM399.

Dari 5 hingga 7 Julai 2021, jangan lupa untuk kutip Lazada Bonus dengan ikut langkah-langkah di bawah:

Langkah 1: Korang kutip Lazada Bonus dari 5 hingga 7 Julai 

Langkah 2: Lazada Bonus akan terkumpul dalam baki akaun

Langkah 3: Browse vivo official store dan masukkan ke dalam cart

Langkah 4: Checkout item terpilih pada Mega Day (7 Julai 2021)

Untuk maklumat lanjut mengenai vivo x Shopee & LazMall 7.7 Mid-Year Sale, check out Facebook rasmi vivo atau flagship store rasmi di Shopee Mall atau LazMall sekarang!

*Tertakluk terma & syarat, sementara stok masih ada.

Teruskan membaca..
Berita lain yang popular...

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas