Connect with us

Oh! Media

Diskaun Sehingga RM1K Untuk Peranti Dengan Promosi Back To School HUAWEI + Google Apps

Branded

Diskaun Sehingga RM1K Untuk Peranti Dengan Promosi Back To School HUAWEI + Google Apps

Walaupun pembelajaran secara bersemuka telah bermula, tidak dinafikan peranti teknologi seperti komputer riba dan tablet mula menjadi satu keperluan penting. Anak-anak pula mula terbiasa mendapatkan maklumat tambahan pembelajaran di internet dan guru pula perlu menyediakan bahan pembelajaran.

Namun begitu, apabila penggal persekolahan baru bermula, bajet pastinya menjadi kekangan utama, sama ada untuk ibu bapa mahupun para guru. 

Tapi korang tak perlu bimbang sebab HUAWEI kini kembali dengan Promosi Kembali ke Sekolah pada harga yang tak masuk akal!!!

Promosi ‘Back To School’ Tablet & PC HUAWEI 

Kalau korang nak tau, HUAWEI sangat berdedikasi membantu pelajar untuk kekal fokus dalam pelajaran dengan teknologi terkini mereka.

Sebab itulah HUAWEI kembali dengan promosi ‘Back To School’ yang menawarkan tawaran harga tiada tandingan bagi peranti HUAWEI bersama aplikasi Google.

Korang boleh menikmati promosi sehingga RM1,000 untuk peranti seperti komputer riba dan tablet serta menikmati hadiah PERCUMA yang bernilai sehingga RM1,300. Ini betul-betul berbaloi!!

Promosi untuk peranti terkini!!

HUAWEI MatePad 10.4: 

Dengan Full View Display 2K, lontaran bunyi yang mengasyikkan dan prestasi tinggi. MatePad 10.4 pastinya dapat memberikan korang pengalaman terbaik sewaktu kelas atau mesyuarat dalam talian. 

HUAWEI MatePad 11:

Kadar segar semua 120Hz, MatePad 11 berikan korang sebagai pengguna pengalaman visual terbaik dan lebih lancar. Ia turut dilengkapi dengan HUAWEI M-Pencil generasi kedua yang membolehkan korang mencatat nota, membalas mesej, membuat anotasi dan lakaran pada skrin tablet dengan lebih mudah.

Nak tukar komputer riba? Ini pilihan terbaik untuk korang!

HUAWEI MateBook D15:

Kalau korang selesa bekerja menggunakan komputer riba kerana saiz skrin yang lebih besar dan prestasi yang lebih pantas. HUAWEI MateBook D15 merupakan pilihan terbaik korang. 

Saiz skrin 15.6-inci, korang boleh bekerja dengan selesa tanpa perlu membebankan mata terutama sekali jika nak buat presentation atau group discussion. Paling menarik, walaupun saiznya besar, MateBook D15 boleh dikatakan ringan dengan berat 1.56kg sahaja. Menjadikannya komputer riba yang sesuai untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

Selain menjadi peranti on-the-go, HUAWEI MateBook D15 juga menawarkan prestasi yang mengagumkan. Dengan pemproses Intel Core Generasi ke-11 yang berkuasa dan RAM yang tinggi, korang boleh melakukan berbilang tugas dengan mudah, bertukar antara aplikasi dengan cepat tanpa lagged.

Wow, Google Apps Dah Ada Di HUAWEI Tablets. Senanglah Nak Buat Kerja!

Kami faham betapa susahnya kalau takde aplikasi Google ni, dont worry guys. HUAWEI got your back!

Tablet HUAWEI kini merupakan antara pilihan yang sempurna untuk pembelajaran dalam talian kerana sangat compatible untuk Google Classroom, Google Meet dan sebagainya.

Korang hanya perlu mengikuti langkah mudah di bawah untuk menikmati aplikasi berkaitan Google seperti Youtube, Google Maps, Google Drive, Google Document, Google Sheet, Google Slide dan banyak lagi pada tablet HUAWEI baru korang!

Langkah 1: Buka HUAWEI AppGallery, cari dan muat turun aplikasi ‘Lighthouse’ 

Langkah 2: Kembali ke AppGallery, cari dan muat turun mana-mana aplikasi Google

Langkah 3: Buka aplikasi Google dan log masuk ke akaun Google korang

Langkah 4: Korang boleh log masuk ke akaun Google

Mudah kan?!

Tunggu apa lagi? Dapatkan Peranti Idaman Korang Sempena Promosi Back To School

Sekolah pun dah nak mula sesi baru, jangan lepaskan peluang korang untuk tingkatkan pengalaman pembelajaran menggunakan teknologi terkini daripada HUAWEI.

Promosi ni telah pun bermula sejak 15 Februari dan akan berakhir pada 31 Mac 2023.

Maklumat lanjut mengenai HUAWEI dan promosi yang ditawarkan, korang boleh layari 

HUAWEI Experience Store atau Laman Web Rasmi HUAWEI.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas