Connect with us

Oh! Media

Dazzlingivy.my Jual Barangan Berjenama Terkenal Dengan Harga Murah, Yang Penting Original!

Branded

Dazzlingivy.my Jual Barangan Berjenama Terkenal Dengan Harga Murah, Yang Penting Original!

Bila beli sesuatu barangan berjenama secara online mesti ada rasa takut-takut kan? Maklumlah, kita tak dapat tengok dan pegang barang tu depan mata, kena bayar dulu barulah barang tu sampai. Kalau nasib tak baik, itu yang selalu jadi barang tak sama macam dalam gambar iklan tu.

Untuk korang yang suka beli barang dari UK dan USA seperti Coach, Fossil dan Michael Kors, Ohmedia nak kongsikan online shopper yang trusted dan korang boleh berbelanja tanpa ragu. Bukan tu jer, harga yang mereka tawarkan juga jauh agak murah dan berbaloi. Bolehlah suruh suami dan orang tersayang belanja nanti.

Kalau korang follow Instagram @Dazzlingivy.my ni, ada macam-macam produk berjenama kegilaan ramai seperti jam, beg dan kasut yang korang boleh dapatkan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PERSONAL SHOPPER UK/USA (@dazzlingivy.my) on

Cara pembelian boleh terus whatsapp mereka dan nyatakan korang berminat dengan produk yang mana. Item yang rare dan susah untuk dapatkan dekat store Malaysia tu memang kena buat pra-tempahan dulu dan ia mengambil masa sedikit, tapi serius korang akan berpuas hati bila dapat. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PERSONAL SHOPPER UK/USA (@dazzlingivy.my) on

Menariknya dengan Dazzlingivy.my ni, korang juga boleh bayar secara ansuran tau. Pergh! Memang tiada halangan lagi untuk korang gayakan barangan berjenama dari UK/USA ni.

Pada waktu yang sukar ini juga, @Dazzlingivy.my ingin mengajak korang untuk sama-sama menjana pendapatan tambahan dengan cara menjadi agen dropship mereka. Keuntungan agak lumayan juga tu, boleh dapat RM10 hingga RM50 untuk satu-satu barang yang terjual.

Kalau korang berminat boleh pergi ke Instagram @Dazzlingivy.my ya gais. Mesti ada yang sangkut punya!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top