Connect with us

Oh! Media

Beraya Dengan PLAYMONSTER dan Lensa TRANSITIONS® XTRActive, Siap Dapat E-Baucar RM200!

Branded

Beraya Dengan PLAYMONSTER dan Lensa TRANSITIONS® XTRActive, Siap Dapat E-Baucar RM200!

Untuk tahun ini, kita dapat beraya dengan lebih meriah kerana boleh balik kampung atau travel lebih jauh untuk menyambut Hari Raya dengan ahli keluarga dan kawan-kawan. Kini, MOG mengajak semua untuk meraikan raya bergaya dengan selamat dari rumah dengan filter AR bertema Raya di Instagram mereka @mogeyewear.

Bolehlah menujukan mesej dan ucapan Raya kepada kawan-kawan dan keluarga

 dilengkapi kaca mata PLAYMONSTER terbaru dilengkapi kanta Transitions® siri baru XTRACTIVE. Nak tahu apa yang lagi best? Korang boleh menang hadiah lumayan dengan filter AR mereka!

Cuma perlu ikut langkah mudah iaitu ambil gambar selfie, snap dan tag @mogeyewear kemudian kongsikan di Instagram dengan mesej raya untuk rakan dan keluarga. Korang mungkin jadi pemenang sepasang kaca mata PLAYMONSTER dengan lensa Transitions®.

Setiap penyertaan juga melayakkan peserta mendapat e-baucar Transitions®  lens berharga RM200 dari app MOG Eyewear. Rebut peluang untuk mendapatkan perlindungan kegelapan Xtra dan perlindungan cahaya UV dan cahaya biriu Xtra dengan lensa Transitions® Xtractive serba baru di mana-mana outlet MOG. Barulah boleh stylish dan terlindung di Hari Raya ini! Kena cepat kerana kempen berlangsung sehingga 8 Mei 2022 sahaja!

Cuba sendiri filter AR Instagram di smartphone masing-masing dari LINK ini. Macam-macam bingkai kaca mata pun ada, boleh tengok bermacam gaya.

PLAYMONSTER X Transitions®

Kaca mata PLAYMONSTER mempunyai rekaan bentuk yang unik dengan sentuhan moden, sesuai dijadikan kaca mata untuk dijadikan kaca mata untuk Hari Raya tahun ini.

i. Padankan dengan lensa TRANSITIONS® Xtractive yang direka untuk melindungi mata dari sinaran UV dan cahaya biru. Bermacam bentuk dan gaya boleh dicuba tanpa perlu ke kedai!

Untuk lebih meriahkan Hari Raya tahun ini dan kekal terlindung, MOG juga ada promosi Raya hingga 30 Jun 2022. Cuma perlu berbelanja minimum RM800 dan berpeluang mendapatkan hadiah menarik ini untuk perlindungan tambahan walaupun keluar beraya. Wah, senangnya.

Lebih penting lagi, MOG menawarkan perkhidmatan pemeriksaan mata tercanggih dan juga perkhidmatan fitting kaca mata dan kanta lekap profesional. Selain itu juga, pemeriksaan mata asas mereka adalah PERCUMA! Jangan lupa tempah temu janji atau dapatkan kaca mata untuk Hari Raya ini di https://www.mog.com.my/book-an-appointment/ . Untuk info peraduan dan promo terkini, ikuti mereka di Facebook https://www.facebook.com/mogeyewearMY/ sekarang!

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas